Oldtimer evenementen

Rally Nord (Oostmalle)

Datum:
zondag 23 juni 2019
Omschrijving:
Op zondag 23 juni 2019 maken wij ons opnieuw op voor de hoogdag van Rotaract Antwerpen Noord. Wij organiseren nl. De negende editie van onze reeds gekende Rally Nord. Deze editie zal een editie zijn met nieuwe uitdagingen. Buiten een evenaring van het succes voor de wagens hebben we besloten om ook een fietsrally te organiseren op dezelfde dag.

De autoroute van zo'n 180km brengt u door prachtige weilanden en glooiende wegen doorheen de kempen en een stukje Nederland. De fietsroute brengt u 34km genot tussen de velden van Malle en Zoersel. Voor zij die liever langer fietsen hebben we ook een uitgebreide route van 47km uitgestippeld.

Beschikt u niet over een fiets of opteert u om uw eigen fiets liever niet mee te nemen, dan bieden wij u een fiets aan waarmee u de hele dag veilig en aangenaam kunt doorbrengen. Wij hebben een interessante samenwerking kunnen aangaan waarbij u een gewone fiets of een e-bike kan huren voor toch wel zeer interessante prijzen.
Dit alles gaat door bij BMW Centrauto Malle waarbij we u een stevig ontbijt aanbieden, maar ook een afsluitende BBQ is mogelijk om samen na te praten over de ervaringen doorheen de dag.
Deze mooie dag bieden wij jullie aan voor zeer democratische prijzen. (per persoon - €35 voor de rondrit, €55 incl BBQ)
Meer informatie en inschrijven kan via de website: http://rally.rotaractantwerpennoord.be

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontvangen!
Locatie:
Antwerpsesteenweg 105
2390 Oostmalle
Route plannen
Contact:
Genji Phlippo
Tel. 0471998849
phlippo.genji@gmail.com