Oldtimer evenementen

Puur Hageland (Diest)

Datum:
zaterdag 17 september 2016
Omschrijving:
Het wordt een rit door ,hoe kan het ook anders, het Hageland met aangename en onverwachte verrassingen. 's Middags is er mogelijkheid om een middagmaal te gebruiken, (kip of ribbetjes) op een heel speciale locatie.
Waar : De citadel van Diest , ingang Leuvensestraat, 3290 Diest
Uur : Aanmelden vanaf 9u30 / vertrek vanaf 10u30
Voor wie : Alle MG's en andere oldtimers (ouder dan 25 jaar)
De rit: In de voormiddag puffen we langs een paar gekende en minder gekende bezienswaardigheden met gelegenheid om even halt te houden. Om 's middags de hongerige magen te vullen kan ingeschreven worden voor een middagmaal waarna we de tocht terug aanvangen voor een aangename namiddagrit, weer voorzien van een paar speciallekes.
Kosten : Rit : 8 € per wagen met bestuurder en 4€ per passagier. Hiervoor zorgen wij voor een prachtige rallyplaat, een duidelijk en verzorgd roadbook, meerdere dorstlessers en een aandenken uit het Hageland.
Middagmaal : 15 € p/pers, hiervoor krijgt men kip of ribbetjes (keuze te vermelden bij de in- schrijving) met gebakken krielaardappeltjes en sla en appelmoes, + een aperitiefke aangeboden door de organisatie.
Inschrijven : voor 10 september via mail met vermelding van naam, merk en bouwjaar voertuig en aantal personen , bij keuze voor het middagmaal gelieve voorkeur ( kip of ribbetjes) te vermelden
e-mail : marclaureyn@telenet.be
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de kosten op rekeningnummer BE86 7340 4179 1750 op naam van Marc Laureyn
Info en contact: 0479-484216 ( liefst na 18 uur)
Locatie:
Citadel van Diest
3290 Diest
Route plannen
Contact:
Marc Laureyn
Tel. 0479484216
marclaureyn@telenet.be