Oldtimer evenementen

Puur Hageland (Herk-de-Stad)

Datum:
zaterdag 15 september 2018
Omschrijving:
Op zaterdag 15 september 2018 organiseren Marc en Ine voor de derde maal een rit door het Hageland waar alle MG's en andere oldtimers van harte welkom zijn. Het wordt opnieuw een rit door het Hageland met aangename en onverwachte verrassingen. 's Middags is er mogelijkheid om ergens onderweg aan te schuiven voor een lekkere barbeque en een dessertje.
Benaming : Puur Hageland 2018 Organisatie : Marc en Ine Laureyn Wanneer: Zaterdag 15 september 2018 Waar : Chateau d'Hamont, Korpsestraat 91 3540 Donk ( Herk-de-Stad ) Uur : Aanmelden vanaf 9u / vertrek vanaf 10u Voor wie : Alle MG's en andere oldtimers (ouder dan 25 jaar)
De rit: 's Morgens worden de deelnemers verwend met koffie , thee, warme chocomelk of fruitsap en een heerlijke koffiekoek. In de voormiddag puffen we langs rustige wegskes door het Hageland en wie weet wat komen we nog tegen? Om 's middags de hongerige magen te vullen kan ingeschreven worden voor een middagmaal waarna we de tocht terug aanvangen voor een aangename namiddagrit, misschien hier of daar voorzien van nog een specialleke.
Kosten :
Rit : 10 € per wagen met bestuurder en 8€ per passagier. Wij zorgen voor lekkere koffie- en koek bij vertrek, een leuke deelnemersplaat, een duidelijk en verzorgd roadbook, drankbonnen, een extraatje en een aandenken uit het Hageland.
Middagmaal : 18 € p/pers, Hiervoor genieten we van een lekkere barbecue en een dessertje, + een aperitiefke aangeboden door de organisatie.
Inschrijven : Voor 9 september via mail of via MG Club Limburg met vermelding van naam, merk voertuig + bouwjaar en aantal personen
e-mail : marclaureyn@telenet.be
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de kosten op rekeningnummer BE86 7340 4179 1750 op naam van Marc Laureyn
Info en contact: 0479-484216 ( liefst na 18 uur)
Locatie:
Korpsestraat
3540 Herk-de-Stad
Route plannen
Contact:
Marc Laureyn
Tel. 0479484216
marclaureyn@telenet.be