Oldtimer evenementen

Oude Gloriën - Red de Oldtimer - regio Oost-Vlaanderen (Lokeren)

Datum:
zaterdag 13 april 2019
Omschrijving:
Beste leden en sympathisanten,
jullie hebben wellicht wel vernomen, dat er momenteel heel wat heisa is rondt de LEZ-zone's, zeker nu Gent er binnen enkele maanden ook wil mee starten.
Als oldtimer vereniging, met in het logo "Mobiel erfgoed", kunnen wij uiteraard niet achterblijven en gaan we ook onze medewerking verlenen aan de protestrit op zaterdag 13 april, in en om Gent.
Wij verzamelen om 11u op het evenementenplein van Lokeren, gedeelte van de Markt aan het oude Postkantoor, waarvoor wij het stadsbestuur van Lokeren van harte willen bedanken voor de snelle toelating.
Omstreeks 12u vertrekken wij, individueel met roadbook, richting Sint-Amandsberg, waar we gaan aansluiten bij de bevriende club. Daar gaan we dan omstreeks 13.30u vertrekken voor een rustige protestrit. Mogen wij nu al vragen, om tijdens de rit NIET te claxoneren. We houden ons uiteraard ook aan alle verkeersregels!
De bedoeling is gewoon om te laten zien, welke liefde wij hebben voor het mobiele erfgoed. We mogen zeker geen heisa veroorzaken zoals de gele hesjes.
Daarom roep ik jullie allen op, om in grote getale aanwezig te zijn. Deelname is gratis. Mogen we wel vragen, om via onze site je deelname te bevestigen, dan kunnen wij voor een aangepaste rallyplaat zorgen. Deze zijn enkel voor de geregistreerde deelnemers.
We hopen dat je er bij zal zijn!
Jie-Pie
Locatie:
Markt
9160 Lokeren
Route plannen
Contact:
Jean-Paul Broekaert
Tel. 0477217985
oude.glorien@gmail.com