Oldtimer evenementen

Opel Oldies On Tour (Bree)

Datum:
zondag 27 september 2020
Omschrijving:
Op zondag 27 september organiseert de Belgian Opel GT Club vzw voor de 8e keer het oldtimertreffen OPEL "Oldies on Tour". Het evenement zal plaatsvinden bij Opel Garage Van Mossel in Bree. Hiermee houdt de organisatie een fel gesmaakte traditie in stand om het evenement te 'hosten' bij een officiële Opel dealer.

Het treffen staat open voor alle klassieke Opels, ongeacht type en bouwjaar. Beschik je zelf over een klassieke Opel, of heb je sympathie voor het merk, dan mag je niet ontbreken op OPEL “Oldies on Tour”. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!

Voor wie wenst is er een toeristische rondrit voorzien van ca. 90km. De route wordt beschreven in een verzorgd roadbook met eenvoudige “bol-pijl”-tekeningen. Na de rondrit is er nog uitgebreid de tijd om na te praten en een glas te heffen in ons 'pop-up' Blitz Café. Op de parking van garage Van Mossel zal de nodige ambiance voorzien worden en er zal ook kunnen deelgenomen worden aan een lekkere barbecue (vooraf inschrijven vereist). Trouw aan de formule van de vorige jaren staat OPEL “Oldies on Tour” dus ook nu weer garant voor een ganse dag Opel-plezier!
Locatie:
Meeuwerkiezel TZ
3960 Bree
Route plannen
Contact:
Philip Copmans
Tel. 0476884542
oldiesontour2020@gmail.com