Oldtimer evenementen

Opel Oldies On Tour (Lier)

Datum:
zondag 22 april 2018
Omschrijving:
Jaarlijkse hoogdag voor de Opel-liefhebbers! Ditmaal zijn we te gast bij Opel garage Hens in Lier. Het evenement staat open voor alle types van klassieke Opels. Beschik je zelf over een oude Opel, kom dan zeker langs. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!
Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden, kan er op OPEL “Oldies on Tour” lustig achter het stuur gekropen worden. Na een gastvrij onthaal met verse koffiekoeken vertrekken de oldtimers voor een toeristische rondrit van ca. 90km doorheen het Kempense landschap. De route wordt beschreven in een verzorgd roadbook in “bol-pijl”.

Na de rondrit is er nog uitgebreid de tijd om na te praten en een glas te heffen onder vrienden. Op de parking van Opel garage Hens zal de nodige ambiance voorzien worden en wie wenst kan nog aanschuiven voor een lekkere barbecue (vooraf inschrijven vereist).
Kortom: trouw aan de formule van de vorige jaren staat OPEL “Oldies on Tour” ook dit jaar weer garant voor een ganse dag rij-, eet- en feestplezier!
Locatie:
Marnixdreef 2
2500 Lier
Route plannen
Contact:
Philip Copmans
Tel. 0473 56 85 45
philip.copmans@opel.com