Oldtimer evenementen

Opel "Oldies on Tour" (Tienen)

Datum:
zondag 23 april 2017
Omschrijving:
Beste Opel-liefhebber,

Graag inviteren wij u voor de inmiddels 5e editie van OPEL “Oldies on Tour”. Ons jaarlijkse treffen van oude Opel-gloriën zal dit jaar plaatsvinden op zondag 23 april bij Opel Garage Soers in Tienen.

Adres: Sint-Truidensesteenweg 125, 3300 Tienen

We voorzien een dagvullend programma en gezellig samenzijn onder Opel-liefhebbers. Het evenement staat open voor alle types van klassieke Opels. Beschik je zelf over een oude Opel, kom dan zeker langs. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!

Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden, kan er op OPEL “Oldies on Tour” lustig achter het stuur gekropen worden. Na een gastvrij onthaal met koffiekoeken vertrekken de oldtimers voor een toeristische rondrit van ca. 80km doorheen het Haspengouwse landschap. De route wordt beschreven in een zeer verzorgd roadbook dat opgesteld is in “bol-pijl”.

Na de rondrit is er nog uitgebreid de tijd om na te praten en een glas te heffen onder vrienden. Op de parking van garage Soers zal de nodige ambiance voorzien worden en wie wenst kan nog aanschuiven voor lekkere frietjes en snacks (vooraf inschrijven vereist). Kortom: trouw aan de formule van de vorige jaren staat OPEL “Oldies on Tour” ook dit jaar weer garant voor een ganse dag rij-, eet- en feestplezier!

Alle info is te vinden op de affiche in bijlage. Om de opkomst zo correct mogelijk te kunnen inschatten, vragen wij u in te schrijven vóór 12 april 2016. Dit kan door invullen van het inschrijvingsformulier in bijlage. Inschrijving te sturen aan philip.copmans@opel.com

Deelname rondrit incl. lunchpakket, per persoon : €10
Frietjes & snacks, per persoon : €8 (optioneel)

Bedrag deelname te storten op rekening BE11 0015 4573 8648 met vermelding OLDIES + familienaam + kenteken. (niet betaald = niet ingeschreven)

Alvast tot kijk op zondag 23 april!
Locatie:
Sint-Truidensesteenweg 125
3300 Tienen
Route plannen
Contact:
Philip Copmans
Tel. 0473/56.85.45
philip.copmans@opel.com