Oldtimer evenementen

Olympia Classic 2016 (Beerse)

Datum:
zondag 29 mei 2016
Omschrijving:
Voor de tweede keer gaan we Beerse omtoveren in een classics village!!
Doorlopende gratis Meeting en 2 vrijblijvende betalende rondritten ten voordele van Team Olympia Synchro schaatsers jeugd.

Start om 9u voor meeting tot 18u. Toegang gratis. Prijsuitreiking onder deelnemers meeting voor mooiste, speciaalste en origineelste auto om 16u in cafetaria. Deze worden gekozen door onze jongste aanwezige schaatsers!

Eerste rondrit start om 10u. Tweede rondrit om 14u. Beide rondritten zijn aparte ritten in de Antwerpse Kempen met leuke activiteit onderweg, mooie zichten en leuke stops bij sponsors.
Start en aankomst op Markt/Kerkplein Beerse. Inschrijving en check-in in de refter van basisschool Singel te Schoolstraat Beerse vlakbij Kerkplein (100m).
Rondrit is betalend per auto + inzittenden aan 12 euro voorinschrijving en 15 euro ter plekke de dag zelf.
Bij inschrijving voor rondritten krijgt u per auto een roadbook, goodiebag, rallyeplaat en consumptiebon. Voor iedere deelnemer aan roadbook is er gratis koffie en gebak 's morgens. Prijsvraag uitreiking om 17u in cafetaria.
Er is een cafetaria en mooi terras met speelplaats..Warme en koude Snacks en drank ganse dag verkrijgbaar. Onder de middag voorzien we randanimatie, grime en een prijzenrad.

Alle types auto's en merken oldtimers van 25 jaar en ouder welkom alsook kijkers en bezoekers (gratis). Wij hopen op een grote opkomst zodat onze schaatsers (vanaf 8 jaar) ook volgend seizoen aan buitenlandse wedstrijden kunnen deelnemen zonder dat we lidgeld moeten vragen ... Onze meisjes (en jongens) zullen jullie allemaal van harte verwelkomen!

Inschrijven op voorhand via mailtje naar contactadres met vermelding naam, woonplaats, auto en type, bouwjaar en nummerplaat. U krijgt dan alle gegevens door voor de inschrijving.
Ingeschreven deelnemers te bekijken op onze website. Inschrijving is pas definitief na betaling en vermelding op website.
Locatie:
Kerkplein
2340 Beerse
Route plannen
Contact:
Gert van Tigchelt
Tel. 0032 472 85 87 29
gvantigchelt@gmail.com