Oldtimer evenementen

Oldtimerweekend De Walm (Zundert)

Datum:
vrijdag 16 mei 2014 t.e.m. zondag 18 mei 2014
Omschrijving:
Op 16 17 en 18 mei 2014 vindt in Zundert de negende editie van oldtimerweekend „De Walm“ plaats. De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen o. a. oude auto's, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtauto's en legervoertuigen ten toon gesteld worden.
De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven.
Op het terrein zal van alles te zien en te beleven zijn. De bezoekers maken eigenlijk zelf het weekend, namelijk iedereen die in het bezit is van een oldtimer en het weekend bezoekt kan zijn of haar voertuig op het evenemententerrein parkeren. Ook als u een oldtimer te koop heeft dan mag u die gratis het gehele weekend tentoonstellen. Heeft u onderdelen over dan is er de mogelijkheid tot kofferbakverkoop.

Het weekend vindt plaats op een weiland ter hoogte van Aardgangstraat 5 in Zundert. De Aardgangstraat is een zijstraat van de Bredaseweg welke de verbindingsweg is tussen Rijsbergen en Zundert (in de nabijheid van cafe Stuivezand). Vanaf de Bredaseweg zal bewegwijzering geplaatst worden.
Locatie:
Aardgangstraat 5
4882 DD Zundert (NL)
Route plannen
Website:
Contact:
Britt Bakx
Tel. 0765990333
de.walm@yahoo.com