Oldtimer evenementen

Oldtimerrally Ronde Tafel Ronse

Datum:
vrijdag 11 mei 2018
Omschrijving:
In het kader van de Euromeeting op Vrijdag 11 mei organiseert de Ronde Tafel Ronse een oldtimerrally doorheen de prachtige regio Vlaamse Ardennen - Pays de Collines (Ronse - Ellezelles - Horebeke - Maarkedal). U wordt rond 11u30 verwacht op de markt van Ronse waar de oldtimers geparkeerd kunnen worden en u kan genieten van een door ons aangeboden middagmaal. De rit zelf zal doorgaan tussen 13u en 17u en zal ongeveer 50km lang zijn. Tijdens de rit zijn een 4-tal tussenstops voorzien waar u een drankje zal worden aangeboden.

Deelname aan dit evenement is volledig GRATIS, op voorwaarde dat u plaats kan bieden aan één of meerdere gastrijders die u vergezellen tijdens de rit. Opgelet de maaltijd en drankjes worden enkel voorzien voor de chauffeurs zelf, bijzitters dienen een bijdrage van 30euro pp. te betalen.

Gelieve u in te schrijven per mail naar onderstaand e-mailadres en bij inschrijving te vermelden met welke auto u komt, hoeveel passagiers u kan meenemen en hoeveel bijzitters u zelf eventueel meeneemt.

OPGELET: om organisatorische redenen (catering) is inschrijving ter plaatse niet mogelijk, gelieve dus voor 20/04 uw inschrijving door te geven.
Locatie:
Grote Markt
9600 Ronse
Route plannen
Contact:
Jos De Cubber
Tel. +32475859777
josdecubber@hotmail.com