Oldtimer evenementen

Oldtimerhappening Winkelnacht Roeselare

Datum:
vrijdag 29 april 2016
Omschrijving:
Winkelnacht Roeselare 29 april 2016

Op de Winkelnacht van Roeselare, welke dit jaar in het teken van retro en vintage staat, zal de motorwereld vertegenwoordigd worden door Triumph Wevelgem, Veteraanmotoren Houtland en Maxxmoto.
Triumph Wevelgem, de grootste Triumph dealer van Vlaanderen, brengt onder andere de nieuwste retro modellen van Triumph Motorcycles naar de Winkelnacht. Deze Engelse motoren blinken uit door hun stijlvol retro uiterlijk, hun perfecte afwerking en aangenaam rijgedrag. Niettegenstaande het feit dat deze motoren qua voorkomen een knipoog zijn naar het rijke verleden van Triumph Motorcyles zijn ze met de modernste technieken gemaakt en voorzien van een eigentijdse uitrusting –zoals bijvoorbeeld tractie controle en ABS- waardoor ze een hoge betrouwbaarheid en veiligheid bieden aan hun gebruikers.
Veteraanmotoren Houtland, een West Vlaamse motorclub voor veteraanmotoren en het grootste rijdende motormuseum van het Vlaamse landsgedeelte, komt met een aantal opmerkelijke veteraanmotoren naar de Winkelnacht. Geïnteresseerden kunnen ter plaatse alle informatie krijgen over het rijden met een oldtimer motorfiets.
Samen met Triumph Wevelgem zorgt Veteraanmotoren Houtland bovendien voor een exclusieve taxidienst in de verkeersvrije straten van Roeselare tijdens de Winkelnacht. Wie van deze kosteloze service gebruik maakt wordt met een prachtig zijspan naar zijn bestemming gebracht! Ter plaatse kan iedereen deelnemen aan leuke wedstrijdjes waarmee schitterende prijzen te winnen zijn.
Maxxmoto is een professionele website over motoren. Jane Omorogbe en Renaud Amand, twee wereldbekende motorjournalisten, komen naar Roeselare om de vragen van de motorrijders te beantwoorden. Mooi meegenomen is dat ze ter plaatse ook de exclusieve Maxxmoto kledij verkopen; gegeerde collectoritems voor alle motor enthousiasten!

Gelieve op voorhand u aan te melden.
Locatie:
Noordstraat
8800 Roeselare
Route plannen
Contact:
Frank Stevens
Tel. +32477562619
info@veteraanmotorenhoutland.be