Oldtimer evenementen

Oldtimer W.E. in kasteel in de Ardennen (Trooz (Chaudfontaine))

Datum:
vrijdag 6 juni 2014 t.e.m. zondag 8 juni 2014
Omschrijving:
Samen met Robert Steynen TR club hebben wij de mooiste wegeltjes uitgezocht, met prachtige verzichten, steile afdalingen, forse beklimmingen en unieke bezienswaardigheden. En om er een super gezellig actief weekend te maken, hier en daar een vraagje. Met twee overnachtingen in een echt kasteel zal het voor ieder onvergetelijk worden

Benaming : Weekend Chateau Bleu 2014 of een driedaags actief en gastronomisch W.E. in de Ardennen en de Herve streek.
Datum : 06 /tot 08 juni
Het programma :
Vrijdag avond : aperitief met toostjes, 3 gangen diner + 2 glazen wijn en water aan tafel

- Zaterdag na ontbijt, rit met eenvoudig bolleke-pijl van +/- 100 km in de Hervestreek. Stop in Blegny aan de vroeger steenkoolmijnen, het fort van Aubin + drankje. Nadien table d'orientation en op de middag gegrild varkens haasje drank in Aubel
s' Namiddags plasstop in Vieux Limbourg en een fotostop op een fenomenaal plaatsje (Wislez) Nadien terug naar het kasteel met s'avonds aperitief met toostjes, 3 gangen diner + 2 glazen wijn per pers + water aan tafel.
-
Zondag na ontbijt vertrek 2de rit (ook +/- 100 km) Stop op de fromagerie Counasse, toost in La Brume, stop met aperitief en toostjes in Bodeux (plasstop )
Rond 16.00 H terug in het kasteel voor stoofvlees + fritjes en softdrank, prijsuitreiking en afscheidsdrank (roze champagne)

Prijs alles inbegrepen 210 € 2 nachten vol pension dranken in
Locatie:
Rue Rys de Mosbeux n° 52
4870 Trooz (Chaudfontaine)
Route plannen
Contact:
Norbert
Tel. 04 351 74 57
chateaubleutrooz@icloud.com