Oldtimer evenementen

Met Mazda MX naar de Ardennen (Trooz)

Datum:
vrijdag 25 juli 2014 t.e.m. zondag 27 juli 2014
Omschrijving:
Samen met jullie gaan we op zoek naar de mooiste hoekjes in de oostelijke kant van ons Belgenlandje. Kronkelende, uitdagende weggetjes met schilderachtige vergezichten, steile afdalingen en forse beklimmingen, dat alles doorspekt met unieke bezienswaardigheden en hier en daar een vraagje om eens goed bij na te denken: dat zijn de ingrediënten die we serveren voor een supergezellig actief week-end. Voeg daarbij nog overnachtingen op een kasteel en het wordt voor iedereen een onvergetelijke belevenis ! Actief 3-daags gastronomisch week-end in de Ardennen en de Hervestreek vanaf 25 juli
, Wij bieden u 2 overnachtingen met volpension in kasteel Châteu Bleu in Trooz, 2 ritten volgens het systeem “bolletje-pijl” met enkele amusante, maar niet te moeilijke vragen, waarmee ook nog eens prijzen te winnen zijn.

Aankomst vanaf vrijdag avond en we beginnen met het aperitief met toastjes, gaan dan verder met een driegangendiner met twee glazen wijn en water.

Zaterdag na het ontbijt vertrekken we voor een rit van +/- 100 km door de Hervestreek met stop in de mijn van Blegny en aan het fort van Aubin (met drankje !). Daarna rijden we verder naar de Table d'orientation en eten we 's middags een gegrild varkenshaasje in La Clouse (Aubel). In de namiddag staan dan nog een stop in Vieux-Limbourg en een niet te missen fotostop in Wislez op het programma. Bij onze aankomst in het kasteel genieten we weer samen van het aperitief, en schuiven we dan weer aan voor een driegangendiner van kok Kevin om duimen en vingers van af te likken.

Zondag beginnen we met een stevig ontbijt om nadien het stuur weer vast te nemen voor een rit van +/- 100 kilometer, waarbij we toasten in La Brume , en het aperitief nemen in Bodeux. Rond 16 uur zijn we terug in Trooz voor vol-au-vent met frietjes en een soft-drink. We sluiten dan af met de prijsuitreiking en drinken een glas roze champagne tot afscheid. prijsuitreiking en afscheid's drank roze champagne

Tot binnenkort
Locatie:
Rys de Mosbeux 52
4870 Trooz
Route plannen
Contact:
Norbert
Tel. 04 351 74 57
chateaubleutrooz@icloud.com