Oldtimer evenementen

Meeting Belgian Corvette Club (Tremelo)

Datum:
zondag 13 augustus 2017
Omschrijving:
Beste Corvette vrienden,

Onze eerst volgende meeting gaat door op zondag 13 augustus aanstaande en wordt georganiseerd door Johan en Wendy.

Samenkomst in café Het Raadshuis te Tremelo vanaf 11.30 uur, jullie kunnen gemakkelijk parkeren op de gereserveerde parking in de Hilstraat welke vlak bij het Raadshuis ligt . Het Raadshuis ligt pal aan de rotonde gelegen op de Werchtersebaan 2 te 3120 Tremelo. Komende vanuit Werchter ligt het Raadshuis links op de rotonde. Komende van Aarschot Ligt het Raadshuis schuinlinks van de rotonde. En komende van Mechelen ligt het raadshuis rechts van de rotonde. Om op de parking te komen is het vanop de rotonde de Hilstraat indraaien en direct rechts de parking oprijden.
Daar dit een café is hebben we voor jullie een lekkere Stingray Burger voorzien van echt rundsvlees, of is er een equivalent met kip. Een lekker slaatje en frietjes zijn inbegrepen voor 12€. Dit alles wordt klaargemaakt op de Food Train welke een creatie van Johan is. (inschrijving is een must en dient vooraf betaald te worden ten laatste op woensdag 9 augustus via rekening BE81 7506 4709 3024 met vermelding van uw naam, lidnummer en keuze rund of kip).

Graag zouden we om 13u45 vertrekken langs de Hagelandse holle- en landwegen richting Meensel. Daar bezoeken we Fruitbedrijf Vanhellemont (Heibosstraat 17 te 3391 Tielt-Winge ), een bedrijf dat zich sinds 1969 bezig houdt met appel- en perenbomen. En alle nevenproducten wat je van appels en peren kunt maken. We krijgen een aangename bedrijfsrondleiding en een degustatie van ... Voor dit alles moeten we bijdrage van 5,-€ vragen.(Deze zal verzameld worden bij aankomst in het Raadshuis)

Als eindstop hebben we voor jullie het Bistro-Restaurant Kloosterhoeve (Kloosterdreef 4 te 3110 Rotselaar) uitgezocht.
We vragen dat jullie zich vooraf willen inschrijven voor het avondmaal.
Hiervoor hebben we voor jullie 4 gerechten besproken zoals daar zijn:

€22,00 Pladijsfilet met kreeftensaus, garnaaltjes en spinaziepuree
€16,50 Vol au vent met frietjes
€24,00 Pasta met Venusschelpen
€22,90 Steak champignonsaus frietjes
(Indien u Steak bestelt gelieve dan de bak wijze voor de steak eveneens te vermelden.)

Voor diegene die 's avonds blijven eten gelieve uw naam / lidnummer en uw keuze ons ten laatste woensdag 9 augustus te bezorgen.
Er dient niets op voorhand betaald te worden.

Diegene die zich voor het avondmaal inschrijven krijgen bij aankomst in het Raadshuis een formuliertje met uw keuze voor het avondmaal met plaats om uw dranken te noteren. Met dit formuliertje kunt u 's avonds dan afrekenen in de Kloosterhoeve.
Naar analogie met vorig jaar. Normaal telt onderstaande regel maar als we allen eerlijk zijn is onderstaande regel overbodig.
Hou er rekening mee dat in de kloosterhoeve volgende regel telt: 1 tafel = 1 gedetailleerde rekening voor eten en dranken

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op de Hagelandse meeting , indien er nog zaken zijn die niet duidelijk zijn twijfel dan niet ons te contacteren,

Johan Crauwels en Wendy Van de Velde
Gsm 0477 48 62 22 of E-mail johan.crauwels@telenet.be
Locatie:
Werchtersebaan 2
3120 Tremelo
Route plannen
Contact:
Jacky Van Raemdonck
Tel. 0475/910333
Fax 037780841
info@belgiancorvetteclub.be