Oldtimer evenementen

KRAK de Brabantse Bolleke Pijl (Kampenhout)

Datum:
zondag 1 mei 2016
Omschrijving:
Beste KRAK-leden ,vrienden en sympathisanten,

Op Zondag 1 Mei 2016 is onze traditionele 1 Mei rit ingepland. Deze rit is toegankelijk voor leden en niet-leden met een wagen van ouder dan 25 jaar, iedereen is welkom!

We beginnen de dag met een ontbijt in het Labo, brouwerijstraat 23F te 1910 Kampenhout, dat vanaf 09u00 voor jullie klaar staat.

Tijdens het ontbijt ontvangen jullie de rallyplaat en het roadbook ( bolletje-pijl )
Ontbijt : 2 broodjes, kaas, hesp, ei, koffiekoekje, koffie of thee.

De rit is ongeveer een 200 km lang met een middagstop waar ook een versnapering wordt voorzien. De rit eindigt opnieuw in het Labo te Kampenhout. Hier heeft u keuze uit een brouwerspizza, pizza witlov, kabeljauw in papilotte, salade met geitenkaas, brouwerssalade, pasta scampi of spaghetti bolognese als diner.

De kostprijs voor dit alles: per volwassene 35€ en 20€ per kind. Indien je niet wenst deel te nemen aan het diner is de bijdrage 20€ per persoon (inclusief ontbijt en middagversnapering)

Gelieve voor 20 April jullie deelname te bevestigen door betaling van jullie bijdrage op rekeningnummer BE07 7330 2249 7966 met vermelding van uw naam, het aantal personen en "Brabantse Pijl"

Gelieve voor 27 April jullie keuze van het diner te bevestigen via mail krak@krakkampenhout.be met vermelding van uw naam en bijhorende diner-keuze.
Locatie:
Brouwerijstraat 23F
1910 Kampenhout
Route plannen
Contact:
Yvan De Busscher
krak@krakkampenhout.be