Oldtimer evenementen

Kastelenroute Waals-Brabant en Henegouwen (Nivelles)

Datum:
zaterdag 23 juni 2018
Omschrijving:
MG Club Limburg heeft leden doorheen het ganse land en één van hen, Yves Godfroid, organiseert voor de club een rit aan de andere kant van het land, in Waals-Brabant en Henegouwen. De rit staat open voor MG's, oldtimers en youngtimers.

Ontvangst vanaf 9 uur met een uitgebreid ontbijt in het Van der Valk Hotel in Nijvel-Zuid, (Chaussée de Mons 22, 1400 Nivelles), vlakbij de E19. Vanaf 09:45 vertrekken we dan voor een rit van honderddertig kilometer via een roadbook in “bolleke-pijl”-stijl, doorheen Waals-Brabant en Henegouwen richting Beloeil, waar Yves er nu de laatste hand aan legt dat we op het domein kunnen. Tegen het middaguur nemen we het aperitief en dan wordt het middageten geserveerd in Chièvres, op zo'n tien kilometer van Beloeil. Onze wagens koelen ondertussen af op de privéparking van de zaak. In de namiddag cruisen we verder doorheen het landschap en we passeren onderweg nog langs kastelen zoals Ecaussines en Seneffe. Eindigen doen we in een heel bekende brouwerij met café – Saint-Feuillien, een naam die kenners zeker als muziek in de oren klinkt ! Proeven hoort er hier zeker bij !
Aan de rit is ook een wedstrijd verbonden, met mooie prijzen voor de winnaars.

Deelnemen kost 25 EURO per wagen met bestuurder en 5 EURO per extra persoon. Hiervoor krijg je ontbijt, aperitief, de toegang tot het kasteel en de brouwerij, een deelnemersplaat, het roadbook en de deelname aan de wedstrijd.

Het middageten kost 15 EURO per persoon extra. Het precieze menu wordt nog later aangekondigd. Wil je hiervan gebruikmaken, dan geef je dit bij de inschrijving aan en betaal je het nodige bedrag extra.

Inschrijven kan via www.mgclublimburg.be of via Yves Godfroid (0485-134.957, na 18:00 of via yves.godfroid@skynet.be). Voor meer inlichtingen kan je ook terecht bij Yves Godfroid via bovenstaande coördinaten.

Je inschrijving wordt pas definitief na betaling van de kosten op het rekeningnummer BE12 3630 1745 5592, op naam van Yves Godfroid, met vermelding van “Henegouwen 1 + naam + aantal personen + voertuig + bouwjaar + eventueel het aantal lunches”.
Locatie:
Chaussée de Mons 22
1400 Nivelles
Route plannen
Contact:
Yves Godfroid
Tel. +32 485 13 49 57
yves.godfroid@skynet.be