Oldtimer evenementen

Jenever Historic Tour (Hasselt)

Datum:
zondag 30 juni 2019
Omschrijving:
Dit jaar leggen we onze deelnemers goed in de watten met enkele verrassingen.

De start is zoals de laatste jaren bij Eric Banden, onze sponsor. Vandaar gaan we door de Hommelheide van Kuringen, Stokrooi naar het Circuit van Zolder. Verder langs de Kolenhaven te Lummen, Eversel naar onze eerste stop bij “The Mustang Garage”. De moeite waard om te bezoeken. Hier lossen we ook enkele vragen op.

Van hieruit gaan we richting Koersel Kapelleke waar ons enkele foto-opdrachten te wachten staan.

Verder langs de vallei van de Zwarte Beek richting Stal, , Baskisch Kamp, de mooie Fatihmoskee naar de nieuwe “Mans Cave” van Bert Heylen te Kwaadmechelen. Hier wacht ons een lekkere tas koffie met een stuk taart.

We rijden verder richting Paalse Plas, via mooie weggetjes naar Deurne, Vleugt , Meldert , Zelem, Linkhout en natuurlijk het mooie Schullens Meer. Dan gaan we verder voor het laatste deel via Kermt, Schimpen, Sint-Lambrechts Herk naar onze finish in de Ludovicuszaal te Rapertingen.

Hier krijgt iedereen een jenever of een frisdrank aangeboden. Natuurlijk ook nog de resultaten van de zoektocht waar flessen jenever en bekers te winnen zijn. We sluiten alles af met een lekkere BBQ.
Locatie:
Gouverneur Verwilghensingel 28
3500 Hasselt
Route plannen