Oldtimer evenementen

Internationale Oldtimerbeurs

Datum:
zaterdag 1 december 2012
Locatie:
Eelde (NL)
Omschrijving:
Internationale Oldtimerbeurs Automobielen, Motoren, Bromfietsen, Fietsen, Tractoren

Flowerdome in Eelde staat zaterdag 1 en zondag 2 december voor de liefhebbers van oldtimers weer in het middelpunt van de belangstelling. Op beide dagen kunnen bezoekers genieten van honderden oude (vracht)auto's, motoren, tractoren en (brom)fietsen op ruim 20.000 m2 beursvloer.

"Meedoen is belangrijker dan winnen", deze Olympische gedachte geldt ook voor de talloze merkenclubs die zich op de oldtimerbeurs in Eelde presenteren. Voor de leden van de club is het meer dan een passie om met elkaar, maar ook zeker met geïnteresseerde bezoekers, over hun hobby te praten. Over elke auto kunnen zij honderduit vertellen. Bezoekers zullen verbaasd zijn over de historie van sommige van deze auto's. Als een club dan zondagavond ook nog eens de clubprijs mee naar huis kan nemen, dan is dat voor de leden de kroon op een weekend hard, maar plezierig werken.

Ook dit jaar ontbreken op de beursvloer de vele stands met onderdelen niet. Duizenden originele onderdelen voor honderden verschillende oldtimers zijn vaak voor een schappelijke prijs te koop. Wie weet, misschien vindt u in Eelde wel juist dat ene originele onderdeeltje waar u al zo lang naar op zoek bent.

Op zaterdag 1 en zondag 2 december 2012 is Flowerdome (Burg. J.G. Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 10, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.