Oldtimer evenementen

Int. Classic USA Car Treffen (Reuver)

Datum:
zondag 7 september 2014
Omschrijving:
9e Int. Classic USA Cars Treffen Reuver
GLORY DAYS IN CRISISTIJD

REUVER – In een wervelde show met klassieke, luxe, schitterende, maar vooral originele Amerikaanse auto's uit de 50's, 60's en 70's onthaalt organisator Gerrit Hillen alle boeren, burgers en buitenlui, in tijden van crisis en bezuinigen, op de pracht en praal uit de glorietijd van de 'GOOD OLD USA'.
Voor de 9e keer in successie zullen zondag 7 september aanstaande één voor één honderden Amerikaanse beauty's het evenemententerrein bij manege De Paardenvriend te Reuver opdraaien, nadat 'car & driver' op uiterst persoonlijke wijze door Cadillac-man Hillen zijn begroet.
Hillen: Wat ooit begon als onderonsje van een paar soortgelijke liefhebbers op een grasveldje, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal treffen van prachtige automobielen in hun originele staat. Vans, customs, hotrods en militairy cars zijn dus van deelname uitgesloten.
Bloed, zweet en tranen voor lief nemende, om de organisatie elk jaar weer op tijd klaar te hebben, is de beloning vooral te vinden in almaar terugkerende deelnemers, de perfecte staat van hun auto's, de groei van bezoekers en het evenement zelf, de Duitse dame Nicole met een Chevrolet Bel Air '57 tattoo op haar rug, maar zeker ook in de medewerking van vrijwilligers, gemeente Beesel en, last but not least, in deze schitterende locatie aan de Bergerhofweg te Reuver, aldus een trotse Hillen. Een gouden tip kom vroeg, want de mooiste en meeste auto's zijn er tussen 11 en 15uur
Ook dit jaar staat de organisatie en kunnen bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur voor 'n luttel entreebedrag van € 2,- per persoon (vanaf 14 jaar), naast de Classic USA Cars, genieten van hapjes, drankjes, marktkraampjes, dans en livemuziek van Rock&Roll orkest Vavavoom en Harmonics Bluesband, DJ Antonio, en een gastoptreden van All About Eve,[de Limburgse Andrew Sisters]
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Classic USA Cars Treffen
Gerrit Hillen, organisator
Telefoon 077 4745 323 / 06 5535 6595
Locatie:
Bergerhofweg 1
5953NR Reuver (NL)
Route plannen
Contact:
Gerrit Hillen
Tel. 0031-655356595
hobbycadillac@hotmail.com