Oldtimer evenementen

Info avond: technische keuring oldtimers (Sint-Niklaas)

Datum:
vrijdag 21 september 2018
Omschrijving:
Wat met de nieuwe wetgeving inzake de technische keuring voor oldtimers ? Moet je uit eigen initiatief uw oldtimer aanbieden en wanneer ? Dit en andere vragen waarop we een duidelijk antwoord wensen.

De Belgian Corvette Club richt een info avond in voor alle oldtimer eigenaars op vrijdag 21/09/2018 om 19u00 in de Graanmaat, Markt 24 te 9100 Sint-Niklaas. Parkeergelegenheid in de ondergrondse parking onder de Markt of op het Hendrik Heymanplein.

Gastspreker is Jurgen Robrecht, Adjunct technisch directeur SBAT, welke in 1ste instantie de algemene nieuwe richtlijnen zal toelichten inzake de technische controle voor oldtimers, en ook ter beschikking is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Ook U kan zich op voorhand inschrijven en een persoonlijke vraag stellen via info@belgiancorvetteclub.be. De plaatsen zijn beperkt, dus bij voorkeur vooraf registreren.

We hopen dat U dit initiatief naar waarde kan inschatten en dat we voor onze gezamelijke hobby een mooie toekomst kunnen opbouwen, ondanks lage emissiezone's en verplichte keuring.

Jacky Van Raemdonck.
Voorzitter Belgian Corvette Club.
Locatie:
Markt 24
9100 Sint-Niklaas
Route plannen
Contact:
Jacky Van Raemdoncik
Tel. 0475/910333
info@belgiancorvetteclub.be