Oldtimer evenementen

Hemsrode Classic Cars (Sint-Ulriks-Kapelle)

Datum:
zondag 15 september 2019
Omschrijving:
Een toeristische rally van ongeveer honderd oldtimers georganiseerd op15 september 2019
ten voordele van het Internationale Kamp van de Orde van Malta in België.

In 2021 verwelkomt België bijna 600 deelnemers, waaronder 250 jongeren met een beperking tussen de 18 en 35 jaar uit maar liefst 25 verschillende landen.

Het budget voor dergelijk initiatief komt neer op 400.000 €. (150 000 € verblijf, 40 000 € materiaal, vervoer, voeding, medische zorgen, …)
Het succes van dit internationaal kamp hangt uitsluitend af van de vrijgevigheid van vele sponsors.
De organisatie van de toeristische rally "Hemsrode Classic Cars" is het werk van een team vrijwilligers met als enig doel: de financiering van het "Summer International Camp 2021 - Belgium".

Het kamp wordt georganiseerd door de Orde van Malta, vereniging erkend bij de FOD. Bij elke gift van meer dan 40 € kunnen donoren een fiscaal attest bekomen.

Er wordt tevens een loterij georganiseerd, waarvan de opbrengst eveneens naar de organisatie van het internationale kamp gaat. Giften in natura kunnen gebruikt worden als prijzen in deze loterij.
Ook donaties in de vorm van uitrusting voor het kamp zijn welkom.

Wij danken van harte de privé schenkers en maatschappijen, en ook de sponsors die ons al zo vrijgevig hebben gesteund, zonder wie dit project niet zou kunnen bestaan.
Locatie:
Kasteel Nieuwermolen
1700 Sint-Ulriks-Kapelle
Route plannen
Contact:
Benoit de Maere d'Aertrycke
hemsrode.classic.cars@gmail.com