Oldtimer evenementen

Healeying Flanders (Sint-Kruis)

Datum:
zondag 9 juni 2019
Omschrijving:
Op 9 juni 2019 gaat de tweede editie van de door de AHOCN regio Flanders georganiseerde rondrit voor de Austin Healey liefhebber door.
Vanaf 9 uur bent u welkom in Salons Lodewijk van Male in Sint-Kruis Brugge gelegen langsheen de baan Maldegem/Brugge waar gestart worden met een stevig ontbijt.
Bedoeling is deze dag ongeveer 150 km te toeren over Vlaamse wegen. Omstreeks 10 uur wordt het startschot gegeven met een duidelijk roadbook volgens systeem bolletje pijl! Dit met de eveneens praktische tips voor onderweg.
Na een ritje gezellig toeren doorheen het Brugse Ommeland, is er een lunch voorzien op een verrassende locatie met heel wat te zien. De lunch omvat een aperitief gevolgd door belegde broodjes.
Na de middag zetten we onze rit verder over Vlaamse wegen doorheen pittoreske dorpen. Onderweg wordt een stopplaats voorzien om een verfrissing te nuttigen.

Omstreeks 17 uur worden wij verwacht in Miele's brasserie te Astene-Deinze – Emiel Clauslaan 77 gelegen langs de baan Deinze – Gent. Daar wacht jullie een heerlijke kip aan het spit met friet vergezeld met een wijntje of drankje naar keuze. Hierna nog een babbel om de dag af te sluiten.
De prijs voor het geheel van deze dag is €57,50 pp. Inschrijven kan tot 3 juni 2019 via https://www.healey.nl/events/healeying-flanders
Locatie:
Maalse Steenweg 488
8310 Sint-Kruis
Route plannen
Contact:
Eddy Janssens
Tel. 0476507985
janssens.eddy@pandora.be