Oldtimer evenementen

Healeying Flanders (Lochristi)

Datum:
zondag 3 juni 2018
Omschrijving:
Op 3 juni 2018 gaat de eerste editie van de door de AHOCN regio Flanders georganiseerde rondrit voor de Austin Healey liefhebber door.
Vanaf 9 uur bent u als gastrijder met uw Austin Healey welkom in feestzaal Breughel te Beervelde gelegen vlakbij de afrit E17 waar gestart worden met een stevig ontbijt.
Bedoeling is deze dag een 150 km te toeren over Vlaamse Ardennenwegen. Dus omstreeks 10 uur vertrek met een goedgevulde goodiebag en duidelijk (?) roadbook volgens systeem bolletje pijl! Dit met de eveneens broodnodige praktische tips voor onderweg.
Rond de middag (ongeveer na 75 km dus) is een lunch voorzien op een geheime locatie. Naar analogie met onze oude auto zal een oude “moulin” niet veraf zijn. Een echt authentiek kader dus. De lunch omvat een apero, belegde broodjes en saladbar.
Het namiddag gedeelte omvat eveneens een 75 km toeren over Vlaamse wegen. Doorheen het glooiende landschap van Les Pays De Collines. Met onderweg nog een verrassingstop in
café “De Rotse”.
Omstreeks 17 uur worden wij terug verwacht op de startlocatie te Beervelde. Dus Healey's op een trailer geen probleem – begin en einde liggen op dezelfde plaats. Daar worden jullie getrakteerd op oerdegelijk huisgemaakt stoofvlees met friet vergezeld met een wijntje of ander drankje. Hierna nog een babbel met een koffie om de dag af te sluiten.
De prijs voor het geheel van deze dag is €57,50 pp. Inschrijven kan tot 26 mei 2018 door storting van het verschuldigde bedrag op NL33 RABO 0160 4427 96 – Austin Healey Owners Club Regio Flanders met vermelding: Heayleying Flanders en kenteken van de wagen.
Locatie:
Beerveldsebaan 32
9080 Lochristi
Route plannen
Contact:
Eddy Janssens
Tel. 0476507985
Janssens.eddy@pandora.be