Oldtimer evenementen

Gentleman's Rally (La Bruyère)

Datum:
zaterdag 3 juni 2017 t.e.m. zondag 4 juni 2017
Omschrijving:
NAMUR-EIFEL-NAMUR
Ontdek de mooiste wegen van de Hoge Venen & Eifel tijdens een verrassende weekenduitstap!

PROGRAMMA
De rit start op zaterdagnamiddag op het Domaine du Chenoy nabij Namen, waar authentieke Belgische wijnen geproduceerd worden. Van hieruit gaan we via de Hoge Venen naar Duitsland, waar we rond de Ruhrsee dwars door het Eifel National Park rijden. Aansluitend leidt de roadbook ons naar het hotel, waar u kan genieten van een verzorgd menu gevolgd door een gezellige babbel aan de bar en een deugddoende nachtrust.

Op zondag rijden we na een uitgebreid ontbijt via één van de hoogste punten van België naar het atelier van Belgische sportwagenbouwer Gillet Vertigo, Guinness Book recordhouder, drievoudig wereldkampioen FIA GT en tevens importeur van Donkervoort. Een uitzonderlijke opportuniteit om er behalve de razendsnelle Gillet Vertigo ook een deel van de Gillet productielijn en enkele afgewerkte wagens te bezichtigen. De rit wordt ten slotte beëindigd in de groene regio van Namen. We wachten de deelnemers op in het clubhouse van Golf de Rougemont, waar u tijdens een gezellige lunch in een aangename sfeer heerlijk kan napraten met de andere deelnemers.

Adembenemende panoramische uitzichten en uitdagende haarspeldbochten worden gegarandeerd.

VOOR WIE?
Deze rally is bestemd voor alle 'car enthusiasts' ( dus niet enkel voor classic cars ) die houden van puur rijplezier en de mooiste wegen van Europa willen ontdekken. Verwacht dus geen puur gastronomische rit maar een rally voor de driver pur sang waar mooie en vlotte wegen centraal staan.

KOSTPRIJS
Deelnemen aan de Gentleman's Rally kost 590 euro ( wagen + 2 pers. ) en omvat aperitiefstops, dinner met aangepaste wijnen, overnachting met ontbijt en verzorgde lunch.
Inschrijven kan via www.spiriteddriving.com
Locatie:
Rue du Chenoy 1B
5080 La Bruyère
Route plannen
Contact:
Mathieu Damiens
Tel. 0497046255
info@gentlemansfair.be