Oldtimer evenementen

Flanders Fields Wintertoer (Sint-Amandsberg)

Datum:
zondag 15 november 2015
Omschrijving:
Is de winter het moment om onze oldtimers aan de kant te zetten?Helemaal niet... In de aanloop naar de winter kunnen er nog mooie dagen komen die om een leuke oldtimerrit vragen. Daarom organiseert ROUTE 60N op ZONDAG 15 NOVEMBER een dagrit naar het Flanders Fields ommeland rond Ieper.
We beginnen de dag om 9u aan Gasthof 't Haeseveld om ons dan in groep richting Ieper te begeven. De dag is gevuld met belangrijke bezienswaardigheden die snel duidelijk maken wat Flanders Fields betekent heeft, honderd jaar geleden...en nu nog betekent voor ons! 's Middags lunch in het Hof van Commerce in Stavele om dan vervolgens een rondrit door het Iepers ommeland te doen en onderweg nog enkele belangrijke monumenten, bezienswaardigheden van de Groote Oorlog te bezoeken. U wordt de hele dag door ons met tekst en uitleg bijgestaan...wij gidsen u dus letterlijk doorheen Flanders Fields.
's Avonds sluiten we af met een vrij bezoek aan Ieper. Wie dat wil kan ook de Last Post meemaken onder de Menenpoort.
Wij stellen deze rit open voor alle voertuigen ouder dan 20 jaar en beperken om organisatorische redenen de groep ook tot twintig wagens.
Inbegrepen in de prijs: aperitief en middageten, toegang Passendaele Memorial museum.

Voertuig met bestuurder : 60€
Per extra volwassen passagier: 30€
Per extra passagier -12j: 15€
Per extra passagier 12t/m18j: 26€

Wie wil meerijden, maar over geen oldtimer beschikt, kan bij ons een oldtimervoertuig huren aan de prijs van 80€.

Inschrijven kan via info@route60n.be , naam vermelden, merk en bouwjaar auto, hoeveel personen van welke leeftijdscategorie.
Alle info : 0485 179 136
Locatie:
Alfons Braeckmanlaan 430
9040 Sint-Amandsberg
Route plannen
Contact:
Tel. 0485179136
info@route60n.be