Oldtimer evenementen

Elite Reklaam Oldtimer Rally (Schilde)

Datum:
maandag 1 mei 2017
Omschrijving:
8ste Editie
200 oldtimer wagens en 50 oldtimer moto's kleuren weer op 1 mei Schilde en omstreken. Traditioneel wordt op 1 mei de Elite Reklaam oldtimer rally georganiseerd. Een hoogdag voor oldtimer auto's en moto's! Voor het 8ste jaar op rij start en eindigt de Elite Reklaam oldtimer rally aan het gemeentehuis te Schilde. 200 auto's van voor 1980, 50 moto's van voor 1960 zullen kunnen deelnemen aan een prachtige rally, minutieus uitgestippeld door LMB.

Avondevenement
In de late namiddag komen alle deelnemers van de rally terug aan aan het gemeentehuis te Schilde. Iedereen wordt feestelijk ontvangen aan het gemeentehuis met sfeervolle muziek, heerlijke foodtrucks en het dynamische Carrousel-team achter de toog. Traditioneel komen zeer veel kijklustigen mee vieren. Vorig jaar waren 3.000 mensen op het slotevent aanwezig om de rally feestelijk af te sluiten.

Goed Doel
Al 8 jaar op rij ondersteunt de rally een goed doel. De organisatie van de rally wordt uitsluitend gedragen door vrijwilligers. De opbrengsten van de rally gaan integraal naar het goede doel. Dankzij de enthousiaste deelnemers en de trouwe sponsor konden we elk jaar al een substantieel bedrag overmaken aan het goede doel.
Locatie:
Brasschaatsebaan 30
2970 Schilde
Route plannen