Oldtimer evenementen

Dutch National Triumph Day (Doorn)

Datum:
zondag 20 juli 2014
Omschrijving:
Het grootste landelijke Triumph evenement 'Dutch National Triumph Day' kreeg in 2013 werkelijk nationale allure, inmiddels gaan we al weer naar editie 2014. Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de vier Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, samen goed voor circa 3.000 verenigde oldtimer liefhebbers van het merk Triumph en Standard, alsmede hiervan afgeleide automobielen.

Het blijft een zomers evenement en vindt plaats op zondag 20 juli. Ook dit jaar weer op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl. Landgoed Beukenrode huisvest het centraal gelegen Jachthuis, in de 19e eeuw gebouwd in Italiaanse neorenaissancestijl, omringd door een parkachtige aangelegde tuin met vijver. Prima bereikbaar via de A12, afslag 20.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. In 2013 werden er circa 600 verwelkomd door de organiserende clubs; een veel grotere opkomst en daarmee heeft het bewezen dat hieraan behoefte is. Want niet alleen zijn alle clubleden van de vier clubs welkom, maar uiteraard ook iedereen die geen lid is van een Triumph club maar dit merk een warm hart toedraagt. Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma. Het belooft een bijzondere dag te worden voor iedereen die de Britse klassieker TRIUMPH wil zien, horen en voelen…

DNTD 2014 begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Programma:
DNTD is niet alleen maar een ontmoetingsplaats. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto's, brochures, boeken etc. aanwezig. Hierdoor heeft niet alleen manlief een leuke dag maar zal DNTD een uitje zijn voor het hele gezin. De regelmatige optredens van een live-band zullen de sfeer verder vergroten. Bovendien leent Beukenrode zich prima voor een mooie opstelling van alle klassiekers en te genieten van de heerlijke sfeer.

Onderdeel van het dagprogramma is het DNTD Concours waarbij de meest bijzondere Triumph of Standard gekozen zal worden. Ook mag u diverse presentaties verwachten en met de aanwezigheid van de verschillende Technische Commissies blijft geen technisch probleem onopgelost. Ook een chassis met werkende aandrijving (Triumph Herald) zal worden tentoongesteld.

Stond de DNTD van vorig jaar in het teken van ledenwerving, dit jaar is het thema 'ledenbinding'. Alle clubleden die de DNTN bezoeken worden uitgenodigd na hun aankomst met het bestuur, onder het genot van een drankje, van gedachten te wisselen. Voor niet-leden die op deze dag lid worden van een van de Triumph clubs is ook gedacht, voor hen zijn er verrassende voordelen.

Jubilarissen
Binnen het DNTD concours zal er behalve de bekende pre-'60 klasse en post-'60 klasse, ook een jubileumklasse zijn voor de Herald (55 jaar), de TR6 (45 jaar) en de Spitfire 1500 (40 jaar).

Entree
De entreekosten voor leden van een der Triumph clubs bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Niet-leden betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto's krijgen in elk geval een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies. En alle aanwezigen maken kans op mooie prijzen bij de loterij gedurende de dag…

Nadere informatie over deze dag:
Evenement organisatie: Theo Ouborg Email evenementen@triumph.nl
PR: René Hustinx Email dntd@triumph.nl

Locatie:
Beukenrodelaan 2
3941ZP Doorn (NL)
Route plannen
Website:
Contact: