Oldtimer evenementen

Diemse Toren Classic (Didam)

Datum:
zondag 1 juni 2014
Omschrijving:
Op 1 juni 2014 vindt De Diemse Toren Classic plaats. Vertrekpunt is het pittoreske dopje Didam. De Diemse Toren Classic is een rit waarbij liefhebbers met hun klassiekers van voor 1977 een prachtige rit maken door Montferland en de Achterhoek.

Het is een zogeheten bolletje-pijltje rit waarbij niet het winnen maar vooral plezier voorop staat.

Deze rit vindt plaats op 1 juni en vertrekt vanuit het dorpje Didam. Deelname voor een equipes met twee personen kost € 35 inclusief ontbijt en lunch.

Bij de startlocatie krijgt de deelnemer een warme ontvangst met koffie en een lekkernij. Na een prachtige rit door de Achterhoek staat er een bezoek gepland bij autorestaurateur Bert Nijenhuis in Lichtenvoorde. De deelnemers krijgen daar niet alleen een warme lunch maar ook hartverwarmende verhalen die Bert Nijenhuis over zijn mooie vak verteld.

De finish vindt plaats in de mooie historische Didamse Markthal waar deze prachtige rit onder het genot van een hapje en een drankje nog eens kan worden nabeleefd. De Didamse markthal was ooit de grootste biggenmarkt van de achterhoek, een geweldige locatie voor de klassieker liefhebbers.

De winnaar heeft een echte premiere en kan zich de allereerste winnaar van de Diemse Toren Classic noemen.

Inschrijven voor deze eerste Diemse Toren Classic kan via de website www.diemsetorenclassic.nl waar ook uitgebreide informatie staat vermeld.
Locatie:
Tatelaarweg 21
6941RB Didam (NL)
Route plannen
Contact: