Oldtimer evenementen

den AROCaan (Malle)

Datum:
zaterdag 10 mei 2014
Omschrijving:
Wij zijn blij de 5de editie van den AROCaan aan te kondigen !
We hebben op 10 mei 2014 de beschikking over de infrastructuur van de firma NIROTRANS, Ambachtsstraat 20 (en aanpalende) in Malle en hopen u daar talrijk te mogen ontvangen.

Den AROCaan staat open voor alle merken en modellen, ouder dan 25 jaar. Wij vertrekken (vrij tussen 9.30 h en 10.30) op de nieuwe locatie, 's middags komen we er ook terug voor de lunch en de aankomst, rond 16.30 – 17.00 h, is ook op dezelfde plaats.
De rit is onderverdeeld in een ochtend- en middaggedeelte. 's Morgens rijden we +/- 60 km, 's middags +/- 70 km. Route is bolleke-pijl en gaat grotendeels over rustige, landelijke wegen.
Men kan individueel rijden, of in groep met vrienden, dat staat de deelnemers vrij. Wel vragen we overal de verkeersregels te respecteren, en is het zeker geen snelheidsproef, integendeel !
Tijdens de middagpauze krijgt elke deelnemer een lunchpakket aangeboden.
Er is een praktische proef : een fotozoektocht (waarvoor de wagen niet hoeft verlaten te worden) en een verrassingsopgave, maar zeker geen “autoproeven”. Schade aan de voertuigen zou eeuwig zonde zijn !
Dit alles kost de deelnemer slechts 15€ per wagen, inclusief 2 inzittenden. Per extra inzittende is er een supplement van 5€.
Gedetailleerdere info, inschrijvingsformulier en on-line deelnemersveld vindt u op http://www.aroc.be/arocaan/arocaan.html

Als u nog vrienden oldtimerliefhebbers kent, aarzel niet hen ook te overtuigen en kom met ons “AROCanen”. Wij verheugen ons alvast op uw komst !

Namens het bestuur en de leden van de Antwerpse Renault Oldtimer Club,

Walter Govers
Voorzitter
Locatie:
Ambachtsstraat 20
2390 Malle
Route plannen
Contact:
Walter Govers
Tel. 0485.72.48.87
denarocaan@aroc.be