Oldtimer evenementen

De Polder Cruist (Berendrecht)

Datum:
zondag 22 april 2018
Omschrijving:
De recreantenploeg van Handbalclub HC 't Noorden organiseert op zondag 22/04 de 3de editie van het culinair feest “De Polder Proeft” op de terreinen van Vakantiewoning Monnikenhoeve te Berendrecht. Het concept is simpel: Er worden die dag een aantal handelaars (15 in totaal) uit de regio samengebracht die allemaal hun specialiteit bij hebben. Als bezoeker kan je tegen democratische prijzen aan de verschillende stands van al het lekkers proeven. Onze handbalclub krijgt een deel van de opbrengst, dus met jouw komst en vooral wat je op eet en drinkt op het proef-event steun je onze club.

Dit jaar koppelen we er voor de eerste keer een Oldtimer rondrit aan die vertrekt aan Sporthal de Polder in Berendrecht. De finish van de rally is op De Polder Proeft en je krijgt een gereserveerde parkeerplek.

Verloop van de dag:
Aankomst vanaf 09h aan sporthal de Polder
Ontbijtbuffet en briefing tot 10-10h30, daarna vertrek van de wagens.
Een rit van 75 km door de polders en het noorden van de provincie Antwerpen met onderweg mogelijk een kleine technische proef. Aankomst vanaf +/- 13h00 op De Polder Proeft waar je mee kan genieten van het proef-event.

Deelname-prijs; 45euro per auto. Hierin zit inbegrepen:
Ontbijt voor 2 personen / souvenierplaat / Voor 10€ jetons voor de Polder Proeft

Het is mogelijk om bijkomende mensen voor het ontbijt in te schrijven aan 15euro per persoon.Je kan inschrijven door je aan te melden op depoldercruist@gmail.com met melding van je naam, merk/type/bouwjaar auto en het aantal personen voor het ontbijt.
Je deelname is definitief na onze bevestiging en betaling van de deelname prijs
Er kunnen maximaal 35 auto's meerijden, dus als je kan, schrijf dan aub zo snel mogelijk in.
Locatie:
Zandweg 2
2040 Berendrecht
Route plannen
Contact: