Oldtimer evenementen

Cruise-In Camp-Out Weekend (Brunssum)

Datum:
vrijdag 6 juli 2018 t.e.m. zondag 8 juli 2018
Omschrijving:
CRUISE-IN CAMP-OUT WEEKEND i.s.w.m. Rock Op T Gras 2018

Op 6, 7, 8 juli 2018 vindt de vierde editie plaats van het Camp Out Weekend i.s.w.m Rock op 't Gras (met op vrijdag, zaterdag en zondag live muziek). Een lokaal festival, buiten, in het Schutterspark. (Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum, NL)

De combinatie van prachtige US cars, oldtimers en andere exotische voertuigen met een gevarieerd live muziek festival is jaarlijks een groot succes gebleken met veel plezier voor jong en oud. Reden genoeg voor ons om ook dit jaar weer alle zeilen bij zetten en er samen weer een prachtig evenement van te maken.

Deze vierde editie wordt gehouden van 6 t/m 8 Juli. Nieuw dit jaar is dat er op vrijdagavond vanaf 19 uur een Cruisers Party plaatsvind (i.p.v. de classic movie) die al gestart wordt met live muziek speciaal voor de 'Cruise-In Camp-Out Deelnemers', dat betekent een fantastische avond met veel rock 'n roll en rockabilly.

Op zaterdag 7 en zondag 8 juli steeds vanaf 14 uur, zullen weer veel top live bands het podium betreden. Een gevarieerd programma Rock 'n Roll meets Rock met top tributes, heerlijke coverbands maar ook originals! Verder zijn er het hele weekend ook voor bezoekers natuurlijk tal van bijzondere voertuigen te
bewonderen in het Schutterspark (Heidestraat 20, 6443VZ te Brunssum NL) tijdens het Cruise-In Camp Out Weekend
(Kampeerders/Camp-Out Deelnemers zijn al welkom vanaf vrijdag 6 juli, vanaf 12 uur.) Juist de combinatie van spraakmakende voertuigen, de gezellige goede sfeer, een Kids Corner, Festival markt, food plein en een gevarieerd programma met live muziek,

maakt het Camp Out Weekend een uniek evenement.

Als deelnemer aan de Cruise-In Camp-Out, met je Oldtimer of US-cars zijn de deelnamekosten voor het hele weekend slechts €10,00 per persoon.
Dat is voor 3 dagen kamperen met je tent, caravan of camper bij je voertuig, 3 dagen Rock op 't Gras festival, inclusief gratis toiletgebruik.
GEEN AGGREGATEN TOEGESTAAN, Wil men toch Stroom hebben dan kan ter plekke worden aangesloten voor €10 per Aansluiting (voor normaal kampeergebruik max 8 amp, dus geen Senseo apparaten ect ect dus).
Zorg dat je er bij bent tijdens dit super gezellige, relaxed Camp Out Weekend met mede cruisers en heel veel live muziek!

Let op! Het is verstandig om je vooraf aan te melden voor de Cruise-In camp-out want vol = vol. Dat gaat gemakkelijk door onderstaand formulier in te vullen op: http://rotg.nl/cruise-in-campout

Keep on Cruizin'

Team Cruise-In und Team Rock op T Gras
Locatie:
Heidestraat 20
6443 VZ Brunssum (NL)
Route plannen
Contact:
www.wonna.nl
info@wonna.nl