Oldtimer evenementen

Corvettemeeting Spanjeveer (Oostakker)

Datum:
zondag 25 september 2016
Omschrijving:
Beste Corvette-vrienden , het seizoen zit er bijna op. Dit wordt de voorlaatste meeting van 2016 en gaat door omheen de haven van Gent .

We komen samen tussen 11u30 en 14u in 't Boerenhof , Gentstraat 2 9041 Oostakker. www.boerenhof.be
We hebben twee jaar geleden deze plaats reeds met tevredenbheid aangedaan . Hier kunnen we een drankje of iets kleins nuttigen zoals het uitkomt.

Rond 14u starten we zoals gebruikelijk met onze rondrit en deze loopt langs de Westrand van de haven van Gent . in Terdonk nemen we de veerboot welke ons naar de overkant van het kanaal Gent-Terneuzen brengt.
Verder rijden we richting Zelzate en verlaten we de Kennedylaan in Sint kruis Winkel . Via Wachtebeke en de Mendonkdreef komen we in het dorpje Mendonk.
Via de Baileybrug over de Moervaart bereiken we zo onze eindbestemming . Deze tocht duur ongeveer één uur .
We zijn te gast bij de Watersortvereniging "Spanjeveer " . Hier zijn we in het verleden ook al een paar keer geland en hartelijk ontvangen..
Onze auto's kunnen we ruim parkeren op het grasperk langsheen de plezierjachten.
De rest van de namiddag houden we het rustig met een gezellig samenzijn, ook met de directie en een aantal leden van de locale club.
De consumpties zijn aan democratische prijzen en tegen 17u30 wordt er een BBQ voor iedereen verzorgd. Prijs voor de deelname bedraagt 20€ p.p.
(er zijn; een bbqworst, gemarneerde kippeboutjes,een gemarineerde kalkoenspies en ribbetjes vergezeld van de klassieke groentjes en aardappeltjes )
We hopen natuurlijk op mooi weer zodat we voluit, buiten, kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Mogen wij, gezien de korte tijdsspanne, iedereen die er wil bij zijn, vragen zo snel mogelijk te willen inschrijven en liefst vóór woensdag 21 september a.s.
U kan dit doen door 20€ p.p. te storten op de clubrekening nr BE82 7330 3953 1368 . Wie contant ter plaatse wil betalen, graag een smsje of mailtje aan ericvandraege@hotmail.com of gsm 0476 329 390 .

Deze rit wordt georganiseerd door Eric Van Draege met medewerking van Stefan Lyssens.

Het is de laatste gelegenheid om dit jaar in groep van onze auto's te genieten en bij te praten. Laat ons hopen op een talrijke opkomst

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur.
Locatie:
Gentstraat 2
9041 Oostakker
Route plannen
Contact:
Eric Van Draege
Tel. 0476 329 390
info@belgiancorvetteclub.be