Oldtimer evenementen

Corvettemeeting Diest

Datum:
zondag 12 augustus 2018
Omschrijving:
Onze volgende meeting gaat door op zondag 12 augustus aanstaande en wordt georganiseerd door Johan en Wendy.

Samenkomst in Brasserie Nicky's Catwalk te Diest vanaf 11.30 uur, jullie mogen parkeren op het plein van de Grote Markt te Diest waar wij jullie zullen verwelkomen op volgende adres Grote Markt 26-27 te 3290 Diest. Daar er in Diest nog een evenement gaande is vraag ik jullie om volgende toegangsweg naar de Grote markt te volgen. Komende van de E314 zowel richting Lummen als Leuven nemen we de afrit 25 Halen. Vervolgens rijden we op de Halensebaan richting Diest. Op de rotonde rijden we rechtdoor het stad in en volgen deze weg tot op de Grote Markt waar we jullie graag verwelkomen. In Nicky's Catwalk kunnen jullie A La Carte iets nuttigen voor de middag of iets lekkers drinken.

Graag zouden we om 13u45 vertrekken langs de Hagelandse holle- en landwegen richting Tielt. Daar bezoeken we Wijnkasteel Haksberg (Wijnkasteel 4 te 3390 Tielt ), een wijndomein van een 20ha van bos- en parkgebied bezig en een 3.5ha wijngaarden. Op deze prachtige locatie genieten we van een aangename bedrijfsrondleiding en een degustatie van een huiscava. Voor dit alles moeten we bijdrage van 5,-€ pp vragen.

Als eindstop hebben we voor jullie het Restaurant 'T Wit Toreke (Ter Heidelaan 97 te 3200 Aarschot) uitgezocht.
We vragen dat jullie zich vooraf willen inschrijven voor het avondmaal.
Hiervoor hebben we voor jullie een Grillbuffet besproken dat bestaat uit volgende:

Zalm met Kruidenboter en Krieltjes
Kippenbrochet met ratjetoe van groentjes en frietjes
Varkenshaasje met Groene groentjes en Kroketten
Koffie met zoetjes – Excl andere dranken

Voor de juiste voorzieningen te kunnen nemen voor de keuken, vraag ik om jullie voorkeur van hoofdschotel door te geven.
Voor diegene die 's avonds blijven eten gelieve uw Lidnummer / Naam en uw keuze Hoofdschotel ons ten laatste woensdag 9 augustus te bezorgen. Voor het avondmaal vragen we u 28€ pp.
Gelieve ter plaatse uw dranken te noteren en apart afrekenen in 'T Wit Toreke.
Naar analogie met vorig jaar.

(Bent u er graag bij is inschrijving een must en dient voor het totaalpakket - 33€ pp - betaald te worden ten laatste op Maansdag 6 augustus via rekening BE81 7506 4709 3024 met vermelding van uw Lidnummer - naam en voorkeur Hoofdschotel).


Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op de Hagelandse meeting , indien er nog zaken zijn die niet duidelijk zijn twijfel dan niet ons te contacteren,

Johan Crauwels en Wendy Van de Velde
Gsm 0477 48 62 22 of E-mail johan.crauwels@telenet.be
Locatie:
Grote Markt 26-27
3290 Diest
Route plannen
Contact:
van raemdonck jacky
Tel. 0475/910333
info@belgiancorvetteclub.be