Oldtimer evenementen

Classic Wheels Mettet

Datum:
zondag 15 september 2019
Omschrijving:
Bent u ook gepassionneerd door Youngtimers auto's en Klassieke motoren ? Kom dan samen met ons tientallen mythische modellen bewonderen tijdens Classic Wheels, op 15 september 2019 aan het Circuit Jules Tacheny in Mettet.

Deze expositie is gericht op automodellen die gebouwd werden tussen 1975 en vandaag, en motoren die de fabriek verlieten vóór 1999. Iedere exposant kan langs de ene kant zijn twee-of vierwieler tentoon stellen voor het publiek, maar krijgt ook de kans om een sessie van 20 minuten vrij rijden op het circuit te reserveren. Dé kans om samen met uw stalen geliefde een unieke ervaring te beleven !

Gedurende het event worden verschillende, ludieke wedstrijden georganiseerd om de hele familie te animeren ! 'Velgheffen', wielen vervangen tegen de chrono en verkiezingen van de mooiste voertuigen staan allemaal op het programma. Twee Food & Drinks zones worden ingericht op de verschillende paddocks zodat iedereen op tijd en stond kan bijtanken, waarbij vele specialiteiten uit de streek zullen worden aangeboden.

Classic Wheels richt zich op de gepassionneerde liefhebbers, maar ook op de rest van de familie ! Daarom worden ook animaties voor de kinderen voorzien.
Locatie:
Rue Saint-Donat 6
5640 Mettet
Route plannen