Oldtimer evenementen

Classic Summer Meet

Datum:
woensdag 19 september 2012
Locatie:
Genk (BE)
Omschrijving:
De wekelijkse “CLASSIC SUMMER MEET” is een door de Stad Genk officieel erkende Manifestatie.
Ondertussen is het reeds een welbekende en succesvolle gratis meeting voor liefhebbers van oude en/of speciale voertuigen:
Oldtimers, Youngtimers, Trucks, klassieke auto's, hotrods, lowriders, buggy's, moto's, brommers, scooters, oldtimercaravan's, cruiserbikes, enz.. heb je iets exclusiefs op wielen “nieuw of oud, zelf gebouwd of gekocht” breng het dan mee als je er zin in hebt.
Dit is de 2de jaargang georganiseerd door het Themacafé, iedereen is welkom op de meeting, als jullie maar met goede bedoelingen komen. Er zullen vanaf woensdag 2 mei 2012 in totaal 22 woensdagen zijn dat jullie kunnen komen. De laatste van het seizoen zal op woensdag 26 september 2012 zijn.
Waar: Parking tegenover het Themacafé aan het KRC-GENK voetbalstadion, Stadionplein 4 in 3600 Genk. Telnr.: 089/848417 (op maandag gesloten).
De meeting is volledig gratis en iedereen die komt kijken of deelnemen, komt op eigen verantwoordelijkheid. “Er wordt verwacht dat jullie de instructies volgen van de CSM-CREW en rustig rijden op de parking en omliggende wegen”.
Er is een groot terras met zicht op de parking en de mogelijkheid tot een drankje en/of een hapje. Hun keuken is een aanrader!
We maken er weer gezellige avonden van onder liefhebbers .
Hopelijk kunnen we jullie talrijk begroeten op de kick-off 2 mei 2012
en/of één van de volgende “CLASSIC SUMMER MEETINGS”.
PS: Als er toevallig een voetbalmatch zou zijn in de Cristal-Arena van KRC op één van deze woensdagen wordt die dag geen meeting gehouden. Om steeds de laatste info te hebben volg het hier op oldtimerweb, eventueel de internetblog op het CCC-forum of mail: black57@live.be
Contact:
Het Themacafé
Tel. 089/848417
black57@live.be