Oldtimer evenementen

Cars & More Cars Nieuwpoort // Harbor Edition

Datum:
zaterdag 14 september 2019
Omschrijving:
Carspotting Westkust brengt na het succes van onze eerste editie Cars & More Cars Nieuwpoort in april 2018 met meer dan 125 deelnemende wagens, 1500 bezoekers en al onze sponsorstanden nu een tweede editie en dit op zaterdag 14 september 2019 van 10u00 t.e.m. 18u00 aan de jachthaven van Nieuwpoort met de toepasselijke naam Harbor Edition!
We hebben voor deze locatie gekozen omdat we willen groeien als organisatie en dit kan perfect op dit veel grotere en prachtig gelegen terrein met een oppervlakte van maar liefst 36.000m2 met plaats voor 400 a 500 wagens, recreatiezones en allerlei standen. (En we hebben een fotozone waar men eens een kort stukje kan paraderen s'avonds bij het verlaten van het event om alle spotters ook wat te gunnen). Daarnaast beschikken we ook over genoeg parkeergelegenheid voor bezoekers. Wij verwachten ons event volledig vol te krijgen met meer dan 2000 bezoekers. Het concept zal worden uitgebreid! We voorzien een nieuwe categorie Oldtimers naast onze al reeds bestaande categorie├źn Sport- en Dreamcars. Omdat we de deelnemers/bezoekers willen verwennen zal er vanalles te doen zijn qua randanimatie voor jong en oud i.v.m. de motorsport en is de inkom tot het event volledig gratis! (parking bezoekers 1 EURO)

Wil je deel uitmaken van onze Cars & More Cars in 2019? Wees er dan snel bij want de plaatsen zijn beperkt. We kunnen alvast meedelen dat we er een lap op zullen geven! Hieronder het online form invullen graag voor registratie (VERPLICHT) + een mailtje met een HD foto naar carspottingwestkust@gmail.com en tot dan!

https://www.formlets.com/forms/7BCJ4dAwA5PxIftC/

Lijkt het je leuk om met een sponsor stand af te komen? Dan kan je altijd mailen naar carspottingwestkust@gmail.com!


Blijf deze pagina volgen of word lid van Carspotting Westkust op Facebook om op de hoogte te blijven van verdere nieuwtjes! Door dit event te delen bereiken we meer mensen!
Locatie:
Watersportlaan 11
8620 Nieuwpoort
Route plannen
Contact:
Jordi De buysere
Tel. 0479359078
carspottingwestkust@gmail.com