Oldtimer evenementen

Cars and Bike Treffen Kloster Graefenthal (Goch-Asperden)

Datum:
vrijdag 21 oktober 2016 t.e.m. zondag 23 oktober 2016
Omschrijving:
Car and Bike Treffen met Live-Rockmuziek

In het voorlaatste weekend van Oktober verzamelen de vrienden van mooie auto's zich op de prachtige locatie Klooster Graefenthal in Goch- Asperden, net over de grens bij Gennep (Li). Het weekend is georganiseerd door BSCA, de Belgische Streetcruiser Association. De club bestaat al ruim 30 jaar en heeft leden uit 11 Europese landen, die gedurende het jaar elkaar regelmatig en met veel plezier samenkomen met hun mooie auto's. De leden zullen drie dagen kamperen op Klooster Graefenthal.

De BSCA vindt het een eer om u ook uit te nodigen om hun auto's te komen bewonderen. Kom ook dit weekend naar Klooster Graefenthal waar u de volgende merken auto's worden geshowd: Amerikaanse merken zoals Mustang, Corvette en Charger, echter ook Hotrods, Vans' Oldtimer en Sch├Ątzchen en andere merken als VW-kevers, VW-bus, oude Audi's en natuurlijk ontbreken ook de motoren niet.

Naast benzinegesprekken en lekker eten en drinken, worden de mooiste auto's op zaterdagmiddag voorgesteld. Zaterdagavond vindt het hoogtepunt van het weekend plaats met de Live-Rockband T-bone, die vanaf 20.30 de beste covernummers ten gehore brengt. De avond heeft als thema Halloween. Wie in het mooiste Halloweenkostuum komt kan een mooie prijs winnen. Op zondagmiddag vind de Pokalverloting plaats voor de mooiste auto's in verschillende categorie├źn.

Bezoekers zijn van harte uitgenodigd. Voor bezoekers is de entree gratis.
Locatie:
Maasstrasse 48-50
47574 Goch-Asperden (DE)
Route plannen
Contact:
Tel. +49 (0) 2823 - 9288780
info@kloster-graefenthal.de