Oldtimer evenementen

Busreis naar musea in NL (Wommelgem)

Datum:
zaterdag 7 oktober 2017
Omschrijving:
PROGRAMMA
1) bezoek aan KENNIS CARS in Valkenswaard. Enkele Amerikanen zijn er te zien en te koop.
2) bezoek aan het PHILIPS MUSEUM in Eindhoven. Er loopt daar buiten het normale interessante aanbod in het uniek museum nu ook een tijdelijke tentoonstelling Space Age Design met hun producten uit de zestiger en zeventiger jaren. Inkom groepstarief is € 9. In hun cafetaria is er mogelijkheid om een broodje of kleine snack te eten.
3) bezoek aan CLASSIC PARK in Boxtel. In dit automuseum zijn er 120 auto's van allerlei slag te zien. Inkom is € 7. In hun Miglia Lounge kunt U eventueel een broodje, uitsmijter of dergelijke bestellen.
4) bezoek OORLOGMUSEUM in Overloon. Dit is in Nederland het grootste museum met dat onderwerp. In de grote hal staan een assortiment van 150 voer-, vaar en vliegtuigen. Vele daarvan staan gepresenteerd in historische diorama's om het echt te laten "lijken". Zeker de moeile om dit te gaan bekijken. Inkom hier is 12 euro.
5) tussenstop aan het AC wegrestaurant in Gierle. In dit zeer recent geopend restaurant in een nieuwbouw kunt U terecht voor een drankje, een kleine hap of een vlugge warme maaltijd tegen een kleine prijs.

Deelnemen kost € 46 p.p., inkom alle musea inbegrepen. Interesse of vragen: contacteer organisator. Betaling via rek. BE35 2200 6195 4037 t.n.v. 40's & 50's ACE vzw
Locatie:
P & R Wommelgem
2260 Wommelgem
Route plannen
Contact:
Dirk Van den Bergh
Tel. 0475 415 514
Fax 03 272 35 74
drive.to@forties-fifties.be