Oldtimer evenementen

British Classic Car Heritage (Brussel)

Datum:
zaterdag 1 april 2017 t.e.m. zondag 16 april 2017
Omschrijving:
Onverwacht goed nieuw, tijdens de paasvakantie, van 1 t/m 16 april 2017 plaatst Autoworld de schijnwerpers op de Engelse klassiekers uit de jaren '50 tot '70.

Ruim 35 auto's brengen een overzicht uit de gloriejaren van de Engelse automobielindustrie. De meeste bekende sportwagens als Austin Healey, MG, Morgan, Sunbeam en Triumph. Luxeberlines van Daimler en Jaguar, minder bekende namen als Humber, Rover of Armstrong Siddeley, van Mini tot Rolls Royce, zonder de mythische Land Rover te vergeten.

De tentoonstelling komt tot stand dank zij de TEDG of “The English Drivers Guild” en enkele privé verzamelaars die hun mooiste exemplaren in Autoworld tentoonstellen. Van de kleine populaire Mini tot de prestigieuse Aston Martin en andere Jaguars. Als extraatje twee vooroorlogse topmodellen zoals de Singer Le Mans en MG J2 uit de jaren '30 en enkele racers zoals een Healey Silverstone en Arnolt Bristol uit de na-oologse periode.

Voor het eerst zullen Engelse sportwagens en berlines in zulk een groot aantal naast de vaste collectie van Autoworld voorgesteld worden.
Locatie:
Jubelpark 11
1000 Brussel
Route plannen
Website:
Contact:
Patricia Raes
Tel. +3227723426
info@autoworld.be