Oldtimer evenementen

British Autojumble Waalwijk

Datum:
zondag 29 juni 2014
Omschrijving:
Op zondag 29 juni 2014 organiseert het MG Samenwerkingsverband, voor de 14' keer, de BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis.

Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in Europa. Het is een verzamelplaats van Engelse Oldtimer verenigingen en particulieren die een plekje uitzoeken en gastvrijheid verlenen aan de bezoekers.
Eigenaars van een Engelse Oldtimer of Youngtimer en andere geïnteresseerden zijn welkom om met zijn of haar automobiel naar het Lido Park te komen. Sommige verenigingen hebben het Lido Park uitgekozen als het eindpunt van hun maandelijkse toerrit. Voor Engelse auto's is een parkeerplaats beschikbaar op het expositieterrein.

Een aparte deel van het Lido Park wordt gereserveerd voor de Mini 7 club. Deze club organiseert daar een clubdag. Mini's, in diverse uitvoeringen, zullen daar aanwezig zijn.

Er is ruimte voor een kofferbak verkoop van overgebleven onderdelen na een restauratie. Handelaren in Oldtimer onderdelen zijn aanwezig en laten die nu net dát deel dat u zoekt beschikbaar hebben.

De organisatie verwacht op 29 juni meer dan 1100 Engelse Oldtimers te begroeten. Een ideaal uitje om met hele familie naartoe te rijden. Er is voldoende parkeer gelegenheid beschikbaar. Op de invalswegen wijzen borden die u naar het Lido Park.
Locatie:
Vijverlaan - Lido Park
5143NH Waalwijk (NL)
Route plannen
Contact:
Frans Dessing
Tel. 0031657340167
fransdessing@ziggo.nl