Oldtimer evenementen

Brasserie Historics. 6de Editie (Avelgem)

Datum:
zondag 24 augustus 2014
Omschrijving:
Zes jaar geleden staken twee onschuldige jongens de koppen bijeen. Gedreven door passie voor auto's en oldtimers (ècht waar, hier geen 'kuch, hoest, proest' vandoen) besloten zij om samen een nieuw evenement te beginnen en hupso, presto, De Brasserie Historics werd geboren.

Vanuit Avelgem, in de Brasserie, bedacht Bart Demeyere samen met Benoni Dewaele, dit bijzondere oldtimer-event.

Niet zomaar de zoveelste in rij… Het moest een exclusief en bijzondere rit worden doorheen de mooiste plekjes in Vlaanderen. Met jaarlijks 300 gasten en kleine 100 oldtimers zijn ze erin geslaagd om op korte termijn dit event uit te bouwen tot één van de mooiste en leukste in zijn soort.

Jaarlijks kijken talrijke liefhebbers reikhalzend uit naar de voorlaatste zondag van augustus. Het parcours ziet er alvast veelbelovend en gevarieerd uit. De perfecte mix tussen 'brommen' langs mooie landschappen en culinaire verwennerijen. We zijn ervan overtuigd dat zij terug zullen borg staan voor een vlekkeloze organisatie. Fier dat de start en aankomst van dit evenement in Avelgem plaatsvindt !De dag wordt traditioneel afgesloten met een Barbecue.

Gouden tip : wees er snel bij want er kunnen maar maximaal 100 wagens inschrijven.

Wil je graag zien hoe het er in het echt aan toe gaat?
Klik dan op volgende link:
https://m.youtube.com/watch?v=eXC4avhgp6w
Locatie:
Kerkstraat 13
8580 Avelgem
Route plannen
Contact:
Demeyere Bart / Dewaele Benoni
Tel. 0479656238 / 0477458577
Info@brasseriehistorics.be