Oldtimer evenementen

Beerens Classic Rally (Burcht)

Datum:
zondag 25 juni 2017
Omschrijving:
Beste liefhebbers van oldtimers en classic cars,

Ook dit jaar zijn we er weer met de Beerens Classic Rally, intussen al de 10de editie, een jubileum editie dus!.
De Beerens Classic Rally gaat door op zondag 25 juni 2017.

U mag ook nu weer rekenen op een nauwkeurig uitgestippeld roadbook door het Vlaamse landschap, tot tegen en over de taalgrens. Zoals andere jaren proberen we een kwalitatieve en amicale rally te organiseren. Daarom houden we het aantal plaatsen bewust beperkt.

De Beerens Classic Rally is een toeristische rondrit, geen snelheidswedstrijd of regularity. Het is de bedoeling u een gezellige familie-uitstap onder autoliefhebbers aan te bieden. Ook dit jaar kan u trouwens prachtige prijzen winnen.

De rally vertrekt dit jaar na een uitgebreid ontbijt waar we vorig jaar finishte, bij Quadriga Exclusive Cars in Zwijndrecht, voor de lunch stoppen we bij Brouwerij Liefmans in Oudenaarde en we eindigen bij Opel Beerens te Zaventem, waar u kan genieten van een frisse pint en lekkere Belgische frietjes.

Om uw deelname te verzekeren, kunt u zich via onderstaande link online inschrijven. Dit jaar is er enkel nog de mogelijkheid voor directe betaling Dus houd je bankkaart in de buurt!

De prijs per persoon is ook dit jaar 60 EURO per persoon! Kids zijn zoals steeds gratis tot 12 jaar. (graag wel de aantallen meegeven)

Wij zorgen 2 weken voor de start voor een bevestigingsmail met uw startnummer en startgroep.

Let op het aantal plaatsen is beperkt!

Met sportieve groeten
Het Beerens team en onze partners
Locatie:
Antwerpsesteenweg 211 - 223
2070 Burcht
Route plannen
Contact:
Christophe De Smet
Tel. 0475211405
Fax 475211405
cds@beerens.be