Oldtimer evenementen

BCC Corvettemeeting Lokeren

Datum:
zondag 23 september 2018
Omschrijving:
BCC Meeting Waasland - Lokeren van 23 september 2018 .

Beste Corvette vrienden , bij deze nodigen Eric en Jeanneke u vriendelijk uit voor de laatste club-rondrit van het seizoen 2018.

De startplaats is zoals gebruikelijk, de laatste jaren , de Markt in Lokeren waar we ons opstellen rondom de fonteinen .
We rijden de Markt op aan de hoek met de Durmelaan . waar we jullie verwachten tussen 11 uur en 13u30 .
Rond de Markt is naar eigen keuze vrijblijvend ,iets te drinken of iets warm te eten in de Brasseries De Postiljon of er vlak naast in de Brasserie (ook van de Postiljon maar hier kan je croques krijgen ) Beide terrassen vlak bij onze auto's.
We vertrekken stipt om 14uur omdat er politie assistentie gevraagd is .
Er is terzelfdertijd een folkloristische optocht aan de gang , DAAROM de N70 niet nemen ! De meesten onder ons komen via de E17 . Je neemt de afrit 12 Lokeren en dan na het tweede verkeerslicht volg je richting " centrum " , net vòòr het KBC kantoor neem je RECHTS en volg je de hoofdbaan tot op de Markt , je moet aan de brug wel even rechts afdraaien en een kort rondje linksom maken.Daar wachten wij u op.

Het eerste deel gaat naar onze enige tussenstop in Destelbergen , Bosheidestraat 7 .het familie Park Malter ( het vroegere circus Malter ) . We rijden van Lokeren via Overmere en Wetteren Over-Schelde . Het wordt een ritje van ca. 23km of zo een 35 minuten rijden .
De cafetaria staat ter beschikking met zelfbediening . We vertrekken hier rond 16u .

Tweede deel van de rit gaat via de R4 (ring rond Gent ) naar Gent Zeehaven waar we de Kennedylaan opgaan en de afslag Sint kruis Winkel nemen. De afstand is 30 km en zal ons ook ongeveer 35 min. nemen.

We worden verwacht op onze eindstop bij de watersport vereniging " Spanjeveer " in Mendonk voor een heerlijke BBQ aan de waterkant . Voor elk 4 stuks ( gemarineerde ribbekes , brochette van scampi , brochette van kalkoen en een BBQ worst ) ;
Adres : Spanjeveerstraat 1A 9042 Gent ( Mendonk ) . We waren hier reeds verscheidene jaren te gast.

We vragen u op voorhand in te schrijven, om begrijpelijke reden, door uw deelname te storten..
De kosten voor de BBQ bedragen 25 € per persoon , met een vlotte Cava aperitief inbegrepen .Graag te storten op rekening nr BE87 6528 2857 5294 ten name van Van Draege Eric en dit tegen uiterlijk 17 september aanstaande.

De kantine van de club staat ter onze beschikking en we kunnen onze drankjes per groep noteren op een bestelbriefje .

Op het einde van de meeting zit het seizoen er op . Blijft er ons nog ter afsluiting van het jaar ons mossel-souper dat gepland is op 28 oktober in Sluiskil NL .


Met vriendelijke groeten en tot dan ,

Eric en Jeanneke Van Draege - De Dycker .
Locatie:
Markt
9160 Lokeren
Route plannen
Contact:
van raemdonck jacky
Tel. 0475/910333
Fax GEEN
info@belgiancorvetteclub.be