Oldtimer evenementen

Auto Italia Houten

Datum:
zaterdag 31 oktober 2009
Locatie:
Houten (NL)
Omschrijving:
Nederlands grootste autobeurs met het mooiste uit Italië
DE MOOISTE AUTO'S UIT ITALIË

Het weekend van 31 okt./1 november is weer voor de Italiaanse auto's in Houten. Auto-Italia-Houten is het grootste indoor evenement voor Italiaanse auto's van Nederland.

De organisatie doet er dit jaar een schep bovenop met een collectie Ferrari 12 cylinder GT's.
Nog nooit in een Ferrari gereden ? Dan is nu je kans ! Uiteraard tegen betaling kan deze levenservaring gerealiseerd worden.

Auto-Italia-Houten wil de mensen graag wat laten zien, dus naast de vele Ferrari's ook veel Lamborghini's, Alfa Romeo's, Lancia's, Fiat's, Maserati's, zeldzamere De Tomaso's, ISO's, Moretti's en Abarth's. Klassiek én hedendaags, maar nooit alledaags!

De Italiaanse autorijder komt ruim aan zijn trekken op de beurs : alle verenigingen en registers zijn vertegenwoordig met mooie stands. Vrijwel de gehele Nederlandse handel is aanwezig met onderdelen en leuke dingen.

Neem gerust je meisje mee, want in Houten ruikt het niet alleen naar olie en benzine.. de geur van Espresso en de pizzaoven is alles overheersend. Niet alleen motorgebrul, maar de klanken van leuke Italiaanse zangers. Niet uitsluitend auto-onderdelen, maar ook olijven, wijn of kleding…

Open : zaterdag 31 oktober en zondag 1 november van 10 - 17 uur.
Locatie : Euretco Expocenter - Industrieterrein Doornkade - Houten (A27-Utrecht)
Entree : € 14,00 (kind -12 jr. - onder begeleiding gratis). Parkeren gratis!
Contact:
Martin de Vries Promotion
Tel. +31 (0)35 6836 990
Fax +31 (0)35 6836 492
info@auto-italia-houten.nl