Oldtimer evenementen

Antwerp Classic (Rijkevorsel)

Datum:
zaterdag 23 maart 2019
Omschrijving:
De inschrijvingen zijn sinds vorige week zaterdag 19.10 u. geopend en de eerste stonden al na 5 minuten genoteerd, kwestie van er op tijd bij te zijn.
Dit kan vanaf nu dus via de site; www.antwerpclassic.be, Hier vind U de benodigde formulieren en het regelement.
Later deze week zal het ook via de site van de VAS gaan.
U gaat zien dat de inschrijvingsprijs voor de RONDRIT verlaagd is, hiermee hopen wij op een nog grotere opkomst. Zij vertrekken na de Classics en zullen gelijktijdig binnen kunnen komen aan de eindlocatie.
Ook voor de CLASSIC- rijders hebben we het concept gewijzigd, de eerste auto zal om 9.00 U. vertrekken en door een geringer aantal TK's zal de middagstop zo rond 12.00- 13.00 u liggen.
Ook dit jaar gebruiken we weer zoveel mogelijk landelijke wegen, ( velen stukken komen uit de rallys van weleer; oa de Kempenrally, Rally van de Noorderkempen, LRT rally, Leeuwenrally, Titanic rally georganiseerd door het Molse Rally team ) waardoor de gemiddelde snelheid wat hoger kan liggen en zodoende de eind TK nog voor het duister bereikt kan worden.
Het avondmaal zal meteen na binnenkomst gegeten kunnen worden, waardoor ook de prijsuitreiking al spoedig kan volgen.
Dit jaar hebben we gekozen voor een heel nieuwe formule voor het diner aan een zeer democratische prijs en.... a volonté.
U merkt het; wij hebben de rit aangepast aan jullie wensen, kenbaar gemaakt door middel van het evaluatie-formulier van vorig jaar.
Bijkomende troef is dat ( mocht de Kempen Rally in 2020 weer doorgaan ) U alvast een voorproefje van de streek kan nemen/ verkennen.
Locatie:
Dorpsplein
2310 Rijkevorsel
Route plannen
Contact:
Patrick Holemans
Tel. 0498 52 48 91
holemans.patrick@telenet.be