Oldtimer evenementen

Antwerp Classic Car Event (Brasschaat)

Datum:
zaterdag 6 mei 2017 t.e.m. zondag 7 mei 2017
Omschrijving:
Op 6 & 7 mei zal het Park van Brasschaat host zijn van de 7de editie van het ACCE waar dankzij de reputatie van het event en de geplande publiciteit, niet minder dan 10.000 bezoekers en 1.000 Classic Cars verwacht worden.
Het ACCE is een 2-daags Classic Car Event dat wordt opgebouwd rond het vertrek van de Tour Amical, een gerenommeerde rally voor Classic Cars naar Europese bestemmingen.
Dit jaar kan de 14de editie van de Tour Amical rekenen op een deelnemersplateau van 270 enthousiaste teams, verdeeld in 6 groepen;Pre / Pre Inter / Blu / Red / Inter & Blu GT.
Het spectaculaire vertrek van de prachtige bolides naar Praag-Budapest-Bucharest en de talrijke randactiviteiten lokken niet alleen de uitgebreide fanclub van de deelnemers, het biedt ook een waaier aan mogelijkheden om alle geïnteresseerden te laten delen in de passie van de oldtimer sport.
Ook dit jaar organiseren we weer 2 extra rally's, de Antwerp Classic Tour (ACT) en de Antwerp Grand Tourisme Tour (AGTT). Beide tours zullen een rit maken doorheen het prachtige landschap van de Noorderkempen en Nederlands Brabant met vertrek en aankomst op de site van het ACCE.
Neem een kijkje op onze sites en proef de sfeer van de voorbije jaren.
www.acce.be
www.antwerpclassictour.be
www.touramical.be
Locatie:
Gemeentpark van Brasschaat
2930 Brasschaat
Route plannen
Website:
Contact:
Manu Stappaerts
Tel. 0032 (0)3 234 01 01
info@acce.be