Oldtimer evenementen

Antwerp Classic Car Event (Brasschaat)

Datum:
zaterdag 5 mei 2018 t.e.m. zondag 6 mei 2018
Omschrijving:
Op 5 & 6 mei zal het Park van Brasschaat terug host zijn voor de 8ste editie van het ACCE waar dankzij de reputatie van het event en de geplande publiciteit, niet minder dan 10.000 bezoekers en 1.000 Classic Cars verwacht worden.
Het ACCE is een 2-daags  Classic Car Event dat  wordt opgebouwd rond het vertrek van de Tour Amical, een gerenommeerde buitenlandse rally voor Classic Cars naar Europese bestemmingen.
Dit jaar kan  de 15de editie van de Tour Amical rekenen op een deelnemersplateau van  290 enthousiaste teams, verdeeld in 6 groepen; Pre / Inter / Blu/ Blu GT / Red / Green.
Deze 15de editie zal een jubileum editie worden die nog meer aandacht zal krijgen en extra bezoekers aantrekken, vooral de bestemming Barcelona/Mallorca/Ibiza/Marbella valt in de smaak.
Het spectaculaire vertrek van de prachtige bolides en de talrijke randactiviteiten lokken niet alleen de uitgebreide fanclubs van de deelnemers. Het ACCE biedt ook een waaier aan mogelijkheden om alle geïnteresseerden te laten delen in de passie van de oldtimer sport.
Net zoals verleden jaar worden er 2 lokale rally's georganiseerd, de Antwerp Classic Tour (ACT) en de Antwerp GT Tour (AGTT).

De Antwerp Classic Tour staat open voor oldtimers met bouwjaar voor 1988, de Antwerp GT Tour voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme (Porsche/Ferrari/Lamborghini ...)

Beide tours volgen een mooi uitgestippelde route met vertrek en aankomst op het podium van het ACCE.
Locatie:
Gemeentpark
2930 Brasschaat
Route plannen
Website:
Contact:
Stappaerts Manuel / Reyntjens Marc / Crijns Frank
Tel. 0475 82 45 24 / 0477 30 33 93 / 0498 88 68 84
info@acce.be