Oldtimer evenementen

All American Weekend 2009

Datum:
zondag 20 september 2009
Locatie:
Lommel (BE)
Omschrijving:
Zoals steeds zal ook dit jaar weer op het 3de weekend van september ( 18-19-20 september dus ) weer doorgaan en dit op het ondertussen wel gekende terrein Balendijk op het windmolenpark te Lommel-Belgiƫ.

Tijdens onze verhuis vorig seizoen naar dit nieuwe terrein hebben we de mogelijkheden van dit terrein beter leren kennen er natuurlijk notie van genomen dat er dingen voor verandering vatbaar waren. Dit was iets waar we de vorige editie totaal geen zicht over hadden aangezien het terrein zo immens groot was. Maar zoals gezegd we hebben ervan kunnen leren.

Ook dit jaar zal AAW voor een weekend party-time garant staan ( voor de Camping rijders onder jullie ) en natuurlijk worden de dagrijders weer netjes opgelijnd op de dagweide die er dit jaar ook heel wat aangekleder bij zal staan.

Doordat de camping ruimte zo groot is, maken we hier geen onderscheid met welk voertuig men de de camping op rijd. De dagweide echter zullen enkel de Amrican cars, bikes, trucks, Van's, pick-up's enz... te zien zijn.

Alhoewel er vorig jaar hier en daar wel 1 of ander voertuig op de dagweide niet op zijn plaats stond, zal er dit jaar beter op gelet worden doordat de medewerkers betere instructies en info verkrijgen.

Zoals altijd doen we er alles aan om jullie een prettig weekend te bezorgen en een mooie herrinnering rijker te zijn. Wij willen nu reeds iedereen die dit evenement een bezoekje brengt te danken en een top weekend toe te wensen.