Oldtimer evenementen

AD Rally - Regularity, Balade & GT Tour (Waterloo)

Datum:
zaterdag 20 april 2019
Omschrijving:
AD Rally 2019 - Regularity, Balade & GT Tour

AD RALLY is een eendaagse roadtrip voor klassieke wagens en jonge supercars toegankelijk voor zowel beginners als ervaren equipes. De rally biedt een unieke combinatie van traditie en vernieuwing door niet alleen het beste van vroeger, maar ook het beste van het heden uit te nodigen. Het idee achter het evenement is heel simpel: verzamel vrienden en liefhebbers met dezelfde passie voor mooie ritten, zeldzame (klassieke) sportwagens,.. in een elegante maar informele sfeer en dit op prachtige historische locaties.

BALADE, REGULARITY of GT TOUR ? JOUW KEUZE!

Deelnemers kunnen kiezen in welke categorie ze wensen deel te nemen. In de categorie “CLASSIC CAR” is er de keuze voor de klasse "BALADE" of “CONCURRENT”. De balade is voor diegenen die in hun eigen tempo rustig willen genieten van de dag, de prachtige locaties, de vergestrekte uitzichten en vooral ook het parcours. De concurrenten rijden dezelfde route, maar worden gedurende de dag op de proef gesteld met enkele regelmatigheidstests. De categorie “SUPERCARS” geeft de kans aan eigenaars van exclusieve sportwagens zich in te schrijven en dit met een ander op maat gemaakt roadbook.

WAT TE VERWACHTEN ?

Voor de 2019 editie zullen de deelnemers een parcours van ongeveer 270 km voorgeschoteld krijgen met start te Waterloo. Vervolgens brengt de dag hen naar het hart van de Ardennen om te eindigen op 15-tal minuten van de startplaats voor het afsluitend diner. Gedurende het hele evenement ligt de nadruk niet op snelheid, maar op veiligheid, accuraatheid en vooral TEAMWORK.

BENT U ALSOOK UW CO-PILOOT KLAAR VOOR DE UITDAGING? REGISTREER DAN NU!

www.adrally.be
Locatie:
1410 Waterloo
Route plannen
Website:
Contact:
Wesley
Tel. +32473341449
info@adrally.be