Oldtimer evenementen

9e Internationale Oldtimer Meeting Wervik

Datum:
zondag 16 augustus 2009
Locatie:
Wervik (BE)
Omschrijving:
Zin in nostalgie van ronkende motoren en blinkend koetswerk ? Zak dan zeker af naar het grootste en gezelligste oldtimertreffen uit de ruime regio !

Op kermiszondag 16 augustus vindt in Wervik (op en rond de domeinen Oosthove in de Speiestraat) de 9e INTERNATIONALE OLDTIMER MEETING plaats. Ruim 350 oldtimers van allerlei slag en meer dan 75 stands met wisselstukken en curiosa tekenen present.

Hebben ondertussen hun aanwezigheid bevestigd : oldtimer wagens, antieke sportbolides, oude vrachtwagens, land- en tuinbouwmateriaal uit opa's tijd, legervoertuigen, traktoren, minaturen, telegeleide schaalmodellen, … en dit komende uit 5 verschillende landen !

Elke editie wordt een welbepaald automerk in de schijnwerpers geplaatst : deze keer belichten we de vele oldtimers van het merk OPEL.

De inkom en de deelname is en blijft gratis voor iedereen, wie bovendien met een oldtimer komt en vooraf inschrijft mag op een gratis middagmaal én een exclusieve rallyplaat rekenen (voorwaarden terug te vinden op onze website www.wolwervik.tk).

Meer informatie, inschrijvingen en foto's van voorgaande edities vind je op www.wolwervik.tk. Inschrijven kan ook op het telefoonnummer 056/31 33 38 (Ph. Galle).

Organisatie : Wervikse Oldtimer Liefhebbers
Datum : 16 augustus 2009
Locatie : Wervik - Speiestraat
Website:
Contact:
Nicolas Galle
info@wolwervik.tk